23948sdkhjf

Internationalt anerkendt erhvervskvinde åbner hi Tech & Industry Scandinavia 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Lone Fønss Schrøder, der er blandt de højest placerede danske erhvervskvinder i Europa, sætter tirsdag 1. oktober officielt gang i hi-messen, der byder på tre dage spækket med nyheder, events og konferencer samt 700 udstillere fra ind- og udland.

Industri 4.0, 3D-teknologi og kunstig intelligens er blot et uddrag af rækken af moderne, industrielle løsninger, der bliver præsenteret på dette års hi Tech & Industry Scandinavia 1.-3. oktober i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan glæde sig til at møde 700 udstillere fra industrien og samtidig hente viden og inspiration fra et rekordstort event- og aktivitetsprogram.

Messens officielle åbning finder sted tirsdag, hvor den internationalt anerkendte erhvervskvinde Lone Fønss Schrøder står for åbningstalen. Lone Fønss Schrøder bestrider bestyrelsesposter i verdensomspændende virksomheder som IKEA og Volvo, er co-founder af bank fintech-firmaet Cashworks og direktør i Concordium Group, som står bag verdens første Public Blockchain, der både er sciencebaseret og forberedt til regulatoriske krav. Dertil kommer, at hun har en fortid med direktørposter hos blandt andre A.P. Møller - Mærsk. Hun bringer således unik viden og bred erfaring til talerstolen.

- Vi er stolte over, at en af Europas allerstørste erhvervskvinder skal foretage den officielle åbning af dette års hi-messe. Lone Fønss Schrøder har i dén grad fingeren på pulsen, hvad angår erhvervslivet, og vi ser frem til at høre hendes bud på, hvor industrien bevæger sig hen, siger projektchef i MCH Messecenter Herning Mona Jakobsen.

Åbningen byder desuden på overrækkelse af den prestigefyldte DIRA Automatiseringsprisen samt hi-messens nystiftede hi Sustainable Development Award. Førstnævnte hædrer nytænkning inden for automation og robotteknologi, mens hi-prisen hylder bæredygtig omstilling.

Massiv opbakning fra industrien
Unik viden og bred erfaring er generelle temaer for dette års hi-messe. Messen er igen i år blevet mødt af en bred opbakning fra hele industrien og byder på en alsidig udstillerskare fordelt på de fire stærke sektorer Automation & Robotter, Intern Logistik, Underleverandører samt Værktøj, Svejsning & Produktionsudstyr.

- Opbakningen til hi Tech & Industry Scandinavia er massiv. I et samfund, der er i rivende udvikling, skyder nye teknologier hele tiden frem. Det betyder, at virksomhederne har både spændende løsninger og produkter at vise frem - og det gør de på hi-messen, siger Mona Jakobsen og tilføjer:

- Vi glæder os sammen med vores samarbejdspartnere og udstillerne til at byde de besøgende indenfor i et univers med innovative nyheder og spændende events på tværs af brancher.

Største program nogensinde
Blandt begivenhederne er årets største teknologievent Technomania, der finder sted 2.-3. oktober og er et fremtidsunivers på over 3.000 kvadratmeter fyldt med den sidste nye teknologi. Besøgende kan tillige se frem til vind-eventet Wind Energy Denmark, der finder sted 1. oktober og fusionerer innovation, forskning og forretningsudvikling. Begge events kan opleves i Hal F og byder på inspirerende konferencer med anerkendte keynote speakere.

På programmet er også nyheden The Smart Company i Hal M, hvor førende virksomheder inden for digitalisering af produktionsprocesser kan opleves. Området, der har DIAP by Eltronic som guldpartner, byder blandt andet på livedemonstrationer med bidrag fra syv teknologivirksomheder.

En anden nyhed er 3D TECH i Hal K, hvor besøgende kan opleve alt inden for 3D-teknologi: Print, scanning, opmåling, kvalitetssikring samt tegne- og konstruktionsprogrammer, ligesom der kan hentes konkret viden og rådgivning i eventområdet. Hal K byder også på nyheden Production Denmark, som tirsdag har DIRA - Dansk Robot Netværk som vært, mens de tre projekter AutomationsBoost, DigitaliseringsBoost og Digital Omstilling står for onsdagens program.

D-A-D, Chili Klaus og fødevarekonkurrence
Den samlede svejsebranche vil ligeledes være repræsenteret på messen under overskriften "Bliv en vinder i metalbranchen". Svejsebrancheklubben SBK står klar i Hal C med spændende løsninger og stribevis af interessante aktiviteter såsom en fælles svejsecafé og talkshows med blandt andre Chili Klaus og D-A-D forsanger Jesper Binzer.

Igen i år danner hi-messen også ramme om fødevareindustriens International FOOD Contest (IFC) i Hal D, hvor fødevarer bedømmes side og side med en udstilling af det nyeste inden for maskiner og emballager til fødevarebranchen.

hi Tech & Industry Scandinavia 2019 finder sted 1.-3. oktober i MCH Messecenter Herning.

Har du endnu ikke fået fingre i din fribillet, så hent den her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.109