23948sdkhjf

Hydra-Comp tilbage på HI-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hydra-Comp A/S

Hydra-Comp er sammen med søsterselskabet Hydropac klar til at indtage Herning. Her ses direktør Jørgen Jacobsen (tv) og salgschef Claus Lanner.

For første gang siden 00’erne er hydraulikvirksomheden fra Skive blandt udstillerne.

Flere nyheder og et bredere kundefokus er årsagerne til, at Hydra-Comp igen er med i Herning. Man har denne gang taget søsterselskabet Hydropac med på standen, da de to virksomheder arbejder tæt sammen på flere fronter, blandt andet når det gælder hydrauliske automationsløsninger. Det er ønsket om at præsentere offentligheden, og i særdeleshed industrien, for nye kompetencer, der har bragt skibonitterne tilbage på udstillerlisten, forklarer direktør Jørgen Jacobsen.

Nye tiltag, sortimenter og viden skal udbredes
”Vi føler, vi har en masse at fortælle. Generelt henvender vi os til flere kundesegmenter end tidligere, og vi har lanceret en række tiltag, som vi skal udbrede kendskabet til.

F.eks. har vi udviklet markedets bedste 3D hydraulik cylinderkonfigurator, som vores kunder roser til skyerne for dens brugervenlighed. Det betyder, at vi kan spare en del tid på det indledende papirarbejde, nedbringe den samlede leveringstid og undgå misforståelser. Det vinder alle parter på – inkl. miljøet.

Derfor kan de besøgende på messen få en direkte demonstration af konfiguratorens mange muligheder.

På messen præsenterer vi også Danmarks bredeste sortiment i bl.a. hydraulikmotorer og rustfrie fittings, ventiler og hydraulikcylindre. Samtidig er vi for nyligt blevet den danske importør af Yelloc universale miljøpropper.

Det er dog især i forhold til komplicerede automationsanlæg, at har vi tilegnet os en masse ny og værdifuld viden. Det vil vi gerne i dialog med de mange messegæster om.”

Kontakter er målet
Efter at have prioriteret mindre specialmesser i en årrække, ser Jørgen Jacobsen nu frem til at man indtager Hal M på stand 9930. Han håber, at de mange besøgende fra den danske industri, udmønter sig i nye kontakter. Det er i hvert fald det overordnede mål for deltagelsen, understreger han.

”Vi møder talstærkt op, og skal få det optimale ud af tilstedeværelsen. Med både spændende nyheder og nye kompetencer inden for automation, føler vi os godt rustet til at tage imod de mange gæster. Det bliver uden tvivl tre spændende dage i Herning.”

Mød Hydra-Comp A/S til HI Industri på stand M9930.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hydra-Comp A/S

Bjørnevej 30
7800 Skive
Danmark
Hydra-Comp A/S

Send til en kollega

0.11