23948sdkhjf

AMADA udvider sit engagement på det Skandinaviske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

AMADA annoncerer oprettelsen af AMADA SCANDINAVIA, en organisation der med en samlet omsætning nærmer sig € 30 mio. Og 56 ansatte med faciliteter i Horsens (Danmark), Ås (Norge) og Alingsås (Sverige).

Den nye organisation forener medarbejderne hos AMADA i Danmark, Norge og Sverige under ét ledelsesteam. Selvom de  enkelte virksomheder bibeholder lokalt ansvar, er den samlede retning for alle tre organisationer tilpasset af en fælles ledelsesfilosofi og strategisk planlægning.

De ændringer, der er gennemført i de senere år, specielt den nære tilknytning til AMADA’s britiske gruppe (over € 100 mio. omsætning, 290 ansatte) fortsætter med adskillige ressourcer og funktioner, der håndteres på koncernniveau, hvilket gør det muligt for det lokale personale at fokusere på direkte kundesalg og service.

Ved at udnytte de allerede etablerede faciliteter i hele Skandinavien har AMADA mulighed for at udnytte sin geografiske placering i Europa. Levering af reservedele og værktøjer vil blive holdt centralt for hurtig afsendelse i hele Skandinavien. Lokale serviceteams tæt på områder med stor kundepopulation vil blive forstærket af teams på tværs af grænser, specialiserede i rutineopgaver som installation og planlagt service for at sikre den bedst mulige kundeservice, kvalitet og responstid.

Den nye organisation fejrer lanceringen ved et VIP-arrangement den 10. oktober, sammen med afsløringen af ​​den næste generation AMADA VENTIS-fiberlaser. Arrangementet finder sted på AMADA SCANDINAVIA’s svenske tekniske center i Alingsås med temaet 'FREMTIDENS TEKNOLOGI', hvor der også vises et omfattende udvalg af det nyeste AMADA-udstyr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

0.125