23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det er farligt at indånde partikler, som kroppen ikke kan nedbryde og fjerne

Partiklernes farlighed afhænger af størrelsen, de stoffer, de består af, og om de er nedbrydelige. På vores arbejdspladser udsættes vi for miljøer med for eksempel laserrøg, spraytåge, slibestøv eller dampe fra forskellige gasser.

Ved du, hvor farlige partiklerne er som du indåndes?
Partiklernes farlighed afhænger af størrelsen, de stoffer, de består af, og om de er nedbrydelige. Vores luftveje er udstyret med forsvarsmekanismer, men desværre er disse ikke nok, når vi udsættes for miljøer med f.eks. laserrøg, abrastivt støv eller damp fra gasser af forskellige slags. Området med lungeblisterne (alveoli), der kommer i kontakt med inhalationsluften, er omkring 90 kvadratmeter, og på den store overflade kan mange små forskellige partikler sidde fast og forårsage sundhedsskader.

Hvordan beskytter du dit personale mod farlige partikler i inhalationsluften?
Solectro AB, forhandler for ULT AG i Tyskland, der har en meget bred vifte af ekstraktions- og filtreringssystemer af høj kvalitet. Det er meget vigtigt, at der er den rigtige type filter og det rigtige antal filtre i en luftbehandlingsenhed for at kunne filtrere den luft, der passerer. I dag er der et stort udvalg på markedet, og det er let at ikke forstå forskellen mellem alle forskellige mærker og leverandører. Solectro AB har bred erfaring inden for mange af de forskellige arbejdsområder, de arbejder i, og kan derfor bedst hjælpe dig med at finde den rigtige filtreringsenhed til dit særlige arbejdsmiljø.

Vigtigt at overveje, når det kommer til inhalationsluft:

· Indånding af små partikler kan nå dybere ind i lungerne.
· Indånding af giftige eller allergifremkaldende stoffer medfører særlige risici.
· Indånding af nogle partikler kan nedbrydes af kroppen og andre ikke.

Indånding af partikler, som kroppen ikke kan nedbryde og fjerne, kan forårsage en række lungesygdomme.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063