23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EMO 2019: Intelligent indstillingsapparat til måleværktøjer med innovativt betjeningskoncept

Første GARANT Setting Bench SB1 giver præcision og funktionaliteter til højere rentabilitet.

På EMO 2019 i Hannover fejrer Hoffmann Group premiere med deres første intelligente GARANT Setting Bench SB1. Med dette indstillingsapparat kan man hurtigt og præcist indstille målemidler ned til tredje decimal. Et omfangrigt adapterprogram tillader målemidlernes præcise positionering. Desuden samler apparatet points med enestående funktionaliteter til højere rentabilitet: Enkeltmålinger gemmes automatisk i en forløbsprotokol og kan lægges sin ‚Favoriter‘. Ved hjælp af den optionale etiketteprinter er det muligt at udskrive data fra en måling på en klisteretiket og markere målemidlet med den. Pr. scan af QR-koden på etiketten indstiller GARANT Setting Bench SB1 sig igen automatisk til de tilsvarende måleværdier – det skaber et plus i transparens og forkorter arbejdet til gentagen måling. En toleranceberegner, en USB-port og en tilslutning til Hoffmann Groups eShop afrunder tilbuddet.

Den nye GARANT Setting Bench SB1 imponerer ikke kun takket være funktionalitet, men også pga. et flot og betjenervenligt design: Et touchscreen med stort display gør betjeningen komfortabel; en intuitiv udformet menu leder anvenderen målsikkert gennem programmet. Softwaren blev udviklet af Hoffmann Group lige præcis til denne anvendelse. Den kann vise måleresultaterne både i millimeter og i tommer og kan fås i sprogversionerne tysk, engelsk, fransk, italiensk og spansk.

Den nye Setting Bench kommer på markedet med tre forskellige måleområder
(1–305, 1–615, 1–1016 mm). Den lille udførelse er udstyret med en 7-tommer-, den mellemste og store med 10-tommer-touchscreen. Skærmen kann både anvendes til højre og til venstre for apparatet. Den nye GARANT Setting Bench SB1 kann leveres fra oktober 2019 og kan fra dags dato bestilles hos Hoffmann Group til den attraktive introduktionspris. Apparatet er konciperet til en driftomgivelse på 20 grader Celsius plus minus tre Kelvin.

Læs mere HER.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063