23948sdkhjf

Leverandør af svejseautomatiseringsløsninger udvikler nyt industrielt håndteringsrobotkoncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af Migatronic A/S

Migatronic Automation har udviklet en ny håndteringsrobotløsning som led i effektivisering og rationalisering hos virksomheder, der er klar til at tage næste skridt mod en yderligere automatiseret produktion.

Det seneste revolutionerende tiltag på automationsfronten hos Migatronic Automation i Aabybro er et nyt håndteringsrobotkoncept, der har til formål at automatisere ilægning og håndtering af emner i eksisterende manuelt betjente svejseceller. Løsningen kan også inkludere følgeprocesser som fx afrensning og montage.

Den nyudviklede industrielle robotløsning kan afhjælpe virksomheders udfordringer med bl.a. at finde kvalificeret arbejdskraft, samt at effektivisere og rationalisere produktionen yderligere. Derudover bidrager løsningen til at sikre en mere ensartet kvalitet af de svejste emner og sparer medarbejdere for ensartet gentaget arbejde, hvilket skaber et bedre arbejdsmiljø.

Med udnyttelsen af den nyeste robotteknologi med tilhørende ”plug and produce”, endeeffektorer, software og evt. vision kan Migatronic Automation nu rationelt tilbyde at automatisere manuelt betjente svejserobotceller og derved effektivisere industrivirksomheders svejseproduktion yderligere.

En løsning tilpasset virksomheders behov

Den nye håndteringsrobot er ikke et standardprodukt. Det er derimod en løsning, som bliver tilpasset virksomheders allerede eksisterende halvautomatiserede anlæg. Robotten erstatter ganske simpelt manuel ilægning og håndtering af emnerne (den opgave som en operatør hidtil har varetaget) og skaber en fuldautomatiseret svejserobotcelle, der er med til at reducere produktionsomkostningen væsentligt.

”Selvom vores nye automationsløsning erstatter den manuelle del af et eksisterende manuelt betjent svejserobotanlæg, skal medarbejdere ikke frygte, at deres jobs bliver overtaget af robotter. Løsningen er blot tiltænkt til at frigive hænder til andre, mindre ensformige arbejdsopgaver og så selvfølgelig at øge afkastet på den nuværende produktion”, udtaler salgsdirektør Claus Pagh.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Migatronic A/S

Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Danmark
Migatronic A/S

Send til en kollega

0.094