23948sdkhjf

Sådan mindsker du dit energiforbrug og forbrug af varmt vand med GP isoleringskapper til fordelerrør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

- Vi går den kolde tid i møde, og ved du i den forbindelse, hvad der sker med dit forbrug af varmt vand og øvrig energi, når du IKKE isolerer dine fordelerrør? Spørger Anders West Matthiesen, Salgskonsulent ved Industri & VVS.

Det er jo sådan, at de rør, der løber i dit gulv og i dine vægge, er isolerede for at holde på varmen. Det skal de være. Det er vedtaget ved lov. Men når det varme vand rammer dine fordelerrør, møder vandet oftest ingen isolering. Hverken i det private hjem eller i industribygninger.

Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke er nær så varmt, som det burde være, når vandet når til dit køkken, bad eller bryggers, fordi det taber temperatur på sin vej igennem ikke-isolerede fordelerrør.

Læser du med på vores hjemmeside, fortæller Anders meget mere om, hvilke energivenlige og økonomiske gevinster, der er, ved at isolere dine fordelerrør med GP isoleringskapper

FORDELE ved GP isoleringskapper til fordelerrør:

- Mindsker dit varmetab
- Mindsker dit forbrug af varmt vand
- Mindsker dit øvrige energiforbrug

Gi’ et kald!
Er du nysgerrig på, hvordan vores GP isoleringskapper mindsker dit varmetab, forbrug af varmt vand og drejer dit energiforbrug i en langt mere positiv retning, er du velkommen til at give Anders og os andre i Industri & VVS et kald på 6341 1230

Vi er altid klar til at fortælle dig meget mere ... Og kommer gerne fordi hos dig!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.109