23948sdkhjf

Lidt stolt har man da lov til at være! - Indstillet til DIRA Automatiseringsprisen! Igen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

Har du fået taget en blodprøve?

Tænkte du over, hvilken rejse, din blodprøve har foran sig, inden du får svar på din analyse? 

Det har vi gjort! For Den Intelligente Forsendelseskasse sikrer at livsvigtige blodprøver kommer hurtigt og sikkert igennem deres rejse til hospitalet, så der kan gives præcise analysesvar til patienterne. 

Torsdag fik DIRA juryen et indblik i denne rejse, fra lægeklinik til hospital, da den sidste af de nominerede til årets mest innovative løsning skulle vurderes. 

https://www.lt-automation.dk/oplev-automatisk-handtering-af-blodprover-via-vores-nye-film/

Den Intelligente Forsendelseskasse overvåger blodprøvernes temperatur på deres vej til hospitalet, og sikrer det bedste grundlag for analyse. På hospitalet har vi implementeret en fuldautomatisk udpakning og sortering af prøverne, og har dermed sparet dyrebare ressourcer, som nu kan bruges til gavn for patienterne. 

Da vi har været med til at introducere Industri 4.0 på hospitaler, og dermed skabe Hospital 4.0, tør vi godt kalde os en af Danmarks mest innovative virksomheder! 

Stort tillykke til Aalborg Universitetshospital - Klinisk Biokemisk Afdeling for implementering af Den Intelligente Forsendelseskasse. http://forsendelseskassen.dk/

Ud af 17 kvalificerede indstillinger har juryen udvalgt tre til at kæmpe om at vinde prisen, der bliver overrakt på hi-messen 2019 den 1. oktober. https://www.lt-automation.dk/indstillet-til-diras-automatiseringspris-2019/

Kunne det være noget for dig? Eller har du fået en idé til automatiseringsprojekter i din virksomhed? Vores dør står altid åben på Fåborgvej 15A i Aalborg, og vi har altid frisk kaffe på kanden. Går du med overvejelser om eller spørgsmål til automatisering og robotteknologi eller vil høre mere om vores nye koncepter, er du mere end velkommen. Vi tager gerne en dialog om dine muligheder. 

Du kan altid kontakte os helt uforpligtende. Sig til! Vi kan komme forbi jer inden for 48 timer.

- Læs mere på www.lt-automation.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094