23948sdkhjf

Omstrukturering i virksomheden hos B6 gruppen

| Medlemsnyhed | Indrykket af B6 Nordic A/S

B6 Gruppen har netop omstruktureret virksomheden, og i den forbindelse har vi ændret navn til B6 Nordic A/S, gældende for fabrikken i Sæby.

Vi har i den forbindelse samlet alle produktionsaktiviteter i Sæby, under ét samlet tag på 12.000 m2, samt bygget 3.000 m2 ekstra produktionsareal til, i samme forbindelse.

Begrundelsen for denne nye struktur, er at skærpe vores Nordiske polymere fokus, og dermed blive en yderst seriøs og kompetent samarbejdspartner, når man ønsker at source polymere løsninger, i materialer som fx Gummi, PE skum, PUR skum, EPS skum.

Gummi løsninger:
B6 Nordic fremviser I forbindelse med HI messen, en stribe spændende nye produkter og gummi-materialer.
Vi fremviser bl.a. vores komplette sortiment i Gummi materialer, herunder Ekstruderede gummi profiler, Støbte gummi emner, CNC Udskårede gummi emner.
Vi tilbyder nu et komplet sortiment i Gummi, specifikt i materialerne EPDM-, Neopren-, Nitril-, Natur- og Silikonegummi.

Polyethylen skum (PE):
B6 Nordic har udvidet vores muligheder for at tilbyde specielle løsninger i PE materialer. Vi tilbyder en stribe forskellige farver, densiteter og kvaliteter i PE skum.
Vi stiller skarpt på fremstilling af meget store sammensatte løsninger til Vindmølleindustrien, eksempelvis i forbindelse med ergonomi under vedligeholdelse af vindmølle vinger.
Vi har også fokus på, at tilbyde PE skum plader, med/uden klæber, som et godt alternativ til mineraluld til fx HVAC aggregater (varmevekslere mm).

Polyurethan skum (PUR):
Vi fremviser vore muligheder for at tilbyde speciel fremstillede løsninger i PUR emner.
Det kunne være en 30mm PUR plade, med selvklæber på bagsiden, og med en vinyl på forsiden, som akustisk isolering til en førerkabine (fx traktor, truck etc.).
Vi tilbyder naturligvis også at udskære emnerne eksakt jf. kundens specifikke anvisninger.

Vi står klar til at tage en drøftelse med dig, samt hjælpe med at finde en brugbar polymer løsning.

Kig ind på vores stand til en teknisk snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Mød B6 Nordic A/S til HI Industri på stand J7214.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
B6 Nordic A/S

Tranåsvej 33
9300 Sæby
Danmark
B6 Nordic A/S

Send til en kollega

0.081