23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hårdt arbejde betaler sig hos Hedema

Jerry Anton er laseroperatør hos Hedema. Han kom til i marts 2019 og har fra starten følt sig som en del af Hedema-familien.

Jerry Anton er laseroperatør hos Hedema. Og det er noget af en udvikling, da Jerry kom til Hedema som vikar i marts.

”Jeg startede som vikar og har været rundt i flere forskellige afdelinger. Men jeg sagde allerede fra starten, at jeg gerne ville arbejde med laserskærings og it-systemer, og det har jeg fået lov til i dag. Der skulle dog lige gå nogle måneder, men det har været en sjov læretid,” siger han.

Få mere at vide om Hedemas ydelser her

Som ny har Jerry oplevet, at det har været nemt at blive en integreret del af virksomheden:

”Det har ikke været en svær start. Arbejdet har selvfølgelig været hårdt, og det skulle jeg lige vænne mig til. Men kulturen her er god, og alle har været meget hjælpsomme og flinke, når man kommer ind som helt ny og grøn. Jeg følte, at jeg var en del af familien fra starten. ”

Efter Jerrys egen mening, har han også selv en del af æren for at være kommet så langt, som han er, på så kort tid.

”Det er ikke alle vikarer, som får tilbuddet om at blive fastansat. Så jeg må have gjort noget rigtigt. Jeg kan godt lide at arbejde hårdt, og jeg går op i at lave et ordentligt stykke arbejde. Det må have gjort indtryk, og det er jeg rigtig glad for,” siger han.

Fremtiden for Jerry hører også til her hos Hedema, da han stadig føler sig udfordret på den gode måde:

”Der er masser af udfordringer herude, og jeg har fået lov til at prøve ting, jeg ikke havde prøvet før. Jeg har lært en masse ting og er nu i en afdeling, hvor arbejdet er rigtig spændende.

Læs alle Hedemas nyheder

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.064