23948sdkhjf

QuickTube gør minutter til sekunder i svejseafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Quicktube

QuickTube har teknologien, der giver svejserne præcist skårne emner, som passer perfekt sammen fra start. Det reducerer gennemløbstiden drastisk.


 For mange produktionsvirksomheder i Danmark er jagten på omkostninger udslagsgivende, når en ordre skal i hus. Timeforbrug vejer tungt i dette regnskab, hvis svejserne skal bore, save, fræse og tilpasse emner, inden selve svejsearbejdet kan gå i gang.

Hos QuickTube har vi teknologien, som lidt populært sagt gør minutter til sekunder. Vi klarer alt forarbejdet via 3D rørlaserskæring, så svejserne får leveret præcist skårne emner, som passer perfekt sammen fra start. Og det kan mærkes på gennemløbstiden og økonomien!
 
Vi har Nordeuropas største 3D laserskærer, som æder sig igennem opgaverne med imponerende fart og præcision. I skrivende stund er den fx i gang med 150 tons HEB-bjælker, som får skåret luger og boret huller i én og samme proces.
 
Med 3D laserskæring får du snit, som gør det muligt at designe og konstruere elementer på en helt ny og smartere måde. Det kan fx være med tapper, knækrør, huller, skråsnit eller flowdrill gevind, som sparer enorme mængder af tid i svejsearbejdet. En af vores kunder fik fx frigivet 400 mandetimer i produktionen af 100 altaner. Det tal lader vi lige stå for sig selv et øjeblik.
 
Mød os på hi-messen og lad dig overbevise
Igen i år kan du finde QuickTube på HI-messen i Herning fra d. 1.-3. oktober. Kig forbi vores stand K8300 og se en masse eksempler på gennemtænkte, laserskårne emner, som har sikret bundlinjen hos vores kunder. Du kan også få beregnet et af dine egne emner på standen – vi tør næsten garantere, at du vil blive overrasket over potentialet.

Mød Quicktube til HI Industri på stand K8300.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Quicktube

Egestubben 1B
5270 Odense N
Danmark
Quicktube

Send til en kollega

0.125