23948sdkhjf

Vil du være en del af Danmarks bedste arbejdsplads?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Elbek & Vejrup vækster, og derfor udvider vi vores team. Vi søger kompetente nye medarbejdere, som ønsker at være en del af Danmarks største Dynamics 365 Business Central forhandler, hvor medarbejderne er det vigtigste aktiv.

Kåringer som Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads i 2018, Danmarks bedste IT-arbejdsplads i 2017 og 2018 og Europas anden bedste arbejdsplads 2019 vidner om, at vores ønske er at skabe en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og teamspirit vægtes højt. På nuværende tidspunkt søger vi tre medarbejdere til at være en del af vores team.

Til teamet i Herlev søger vi en seniorudvikler, som tilknyttes opgaver inden for handel, logistik og produktion. Du får teknisk ansvar for vores Businesscentral-projekter og er ansvarlig for udvikling af modifikationer. Du har lyst og evner til at indgå i projektteams eller udviklingsgrupper – mulighederne er mange.
Læs mere om stillingen her!

Til vores IT-afdeling i Aarhus søger vi en systemkonsulent. Du er kompetent og serviceminded og klar til at indgå i vores fagligt stærke team. Du bliver både tildelt opgaver internt i virksomheden, og ligeledes eksternt arbejde med vores kunder.
Læs mere om stillingen her!

Elbek & Vejrup vækster, og derfor udvides og styrkes økonomifunktionen. På baggrund af dette søger vi en Financial Controller, som har stærke analytiske evner. Du kommer til at indgå i et engageret og kompetent team, som er ansvarlig for det samlede regnskab i Elbek & Vejrup A/S.
Læs mere om stillingen her! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.11