23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort udvalg af pneumatik-komponenter

HNC Group har et stort udvalg af pneumatik-komponenter. Som officiel forhandler af Aventics og Festos produktsortimenter kan vi tilbyde hurtig levering af rigtig mange pneumatikcylindre, ventiler, fittings m.m.

HNC Group er leverandør af komponenter og færdige løsninger til automatisering og procesoptimering i industrien. Vi har fokus på flere forskellige produktgrupper, hvoraf pneumatik er den ene. Pneumatik-afdelingen er reelt det fundament, som virksomheden blev bygget på for 40 år siden. Igennem årene er produktprogrammet løbende blevet udvidet med flere produkter og fabrikater, og i dag er HNC Group officiel forhandler af både Aventics og Festos komplette produktsortimenter.

UNIC

Vi har udviklet vores egen serie af rustfri, pneumatiske cylindre, som hedder UNIC og fremstilles i henhold til internationale normer. Samtidig producerer vi også rustfri stålcylindre ud fra specifikke krav og ønsker.

Alle vores cylindre har et design, som sætter funktionalitet og rengøringsvenlighed højt, og de kan fungere godt og længe i et barskt miljø med mange rengøringer og stærke rengøringsmidler, Derfor egner vores rustfri cylindre sig godt til bl.a. fødevare- og medicinalindustrien.

Læs mere på vores hjemmeside www.hncgroup.dk eller kontakt os på tlf.: 7013 2300 / mail: sales@hncgroup.dk

 

HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25486064
P nummer: 1004472926

Send til en kollega

0.046