23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Visualisering af en totalt forbundet produktion med AMADA V-FACTORY

AMADA har frigivet sit markedsledende V-factory system, der leverer data i realtid fra AMADA-maskiner med AMNC-kontrol, når som helst og hvor som helst,

Privilegeret adgang til data i realtid er i dag en forudsætning i mange brancher, der ønsker at styre produktionen og kontrollere maskinens tilgængelighed. AMADAs     V-factory er designet til at imødekomme dette krav i et omfattende, men samtidig let og brugervenligt format. Systemet består af en tilslutningsboks og software, hvor sidstnævnte giver brugerne mulighed for at få adgang til en dedikeret webside kaldet ”My V-factory”, som er kompatibel med alle pc'er, tablets og smartphones (Android og iOS).

Praktisk adgang til en webbaseret platform sikrer, at AMADA-kunder kan kontrollere deres maskinstatus i realtid, primært; kører maskinen, er den under omstilling, i standbytilstand, venter på alarmrespons eller er inaktiv? En sådan funktionalitet er ideel til virksomhedsejere og produktionsledere, der er fjernt fra produktionen eller dem, der kaldes off site, såvel som virksomheder, der kører ubemandede skift. Operatører kan også drage fordel af adgang til hurtige og lette data.

Et hav af oplysninger er tilgængelige, inklusive en komplet historie over alle programmer og detaljerede data om emner og maskinens ydelse. For eksempel kan  V-factory angive at 60 timer blev brugt til at afvente materialer i sidste måned, hvilket fremhæver et klart problem, der skal løses.

Systemet giver sammenligning mellem ‘on’ tid, alarmtid, opsætningstid og standby tid, og tilbyder et fremragende værktøj til produktionsanalyserapporter. Omkostninger til laserskæring kan også fastlægges per materiale, gas- og energiforbrug, mens det for kantpressere er muligt at indsamle data om det oftest anvendte værktøj og antal buk (slag) for eksempel.

En yderligere funktion er tilgængeligheden af ​​maskindiagnostiske data, som fører til tidlig identifikation af problemer og reduceret nedetid. Information om daglig vedligeholdelse af maskinen indsamles også.

"Data ændrer verden," siger Ricardo Gaudêncio, senioringeniør hos AMADA UK. ”Det er vores ansvar, som maskinproducent at tilbyde kunderne muligheden og potentialet i dataanalyse, så de kan udvide deres forretning og forbedre maskinens tilgængelighed og produktionsresultater.”

Udover at understøtte nye maskiner er den intuitive V-factory også velegnet til brug af alle eksisterende AMADA-maskiner med AMNC-styringen. En standardinstallation tager kun et par timer at opsætte, og der kræves ingen pauser i produktionen.

I sidste ende gør frigivelsen af ​​V-factory fra AMADA det let at kontrollere den aktuelle maskinstatus, uanset placering. Derudover kan produktionstendenser og maskintilgængelighed let forstås ved hjælp af klart definerede sammenligninger i grafisk format. I en tid, hvor maskiner forventes at køre 24/7, hjælper V-factory med at sikre, at denne tid udnyttes til maksimal effekt.

”Proteus Industrial Switchgear”, har for nyligt installeret den nyeste AMADA-fiberlaser og oplever allerede fordelene ved V-factory. CNC-programmør Andy Roberts ”Vi har fundet V-factory meget let at bruge, det giver os mulighed for at se, hvor effektivt vi bruger maskinen, og som en ny bruger af fiberlaser, kan vi se, hvor vi kan forbedre denne effektivitet. Driftsresultaterne viser, hvor længe maskinen har kørt hver skift, og alarmsiden hjælper os med at eliminere maskinstop.”

Deltag i vores skandinaviske ÅBENT HUS den 9. ~ 11. oktober 2019 og hør mere om den næste generation af fiberlaser. 

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

ML
Michael Laursen
Teknisk Chef
+45 23216625 michael.laursen@amada.dk

Send til en kollega

0.047