23948sdkhjf

Partnersøgning og partnerstyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fremstillingsindustrien - En del af DI

Uanset om du sidder alene med salgsarbejdet eller har en salgsorganisation, så er dette kursus noget for dig.

Vi giver dig værktøjer til at vælge det/de rigtige markeder, og er du på udkig efter en partner, distributør eller lignende, så er der også her værktøjer at hente.

Vi sætter fokus på, hvordan du beskriver og vælger den bedste partner på markedet. Samtidig lærer du, hvordan du etablerer og styrer samarbejdet med den nye partner. Kurset består af to kursusdage, hvor du mellem kurserne får mulighed for at afprøve værktøjerne i praksis.  

Modul 1 – 30. oktober 2019

Partnersøgning 
Du får et værktøj til at beskrive den ideelle partner (agent, distributør, leverandør eller andet), som danner grundlaget for den succesfulde partnersøgning. Vi gennemgår også hvilke muligheder, der er for at søge partnere i udlandet. Hermed sikres det bedst mulige grundlag for at finde den rigtige partner på den kortest mulige tid.  

Partnerstyring 
Lær at benytte vores værktøj til at etablere og styre samarbejdet med partneren. Dette er nøglen til at de mål man sætter sig bliver opnået. Hermed kan du prioritere indsatsområderne med jeres partner og sikre, at du benytter din tid og ressourcer effektivt.  

Modul 2 – 20. november 2019

Vi samler op på resultatet af det arbejde, I har lavet, siden vi var samlet på modul 1 og udveksler erfaringer. Sammen gennemgår vi, hvordan I kan komme videre med værktøjerne.


Sted
Trinity Hotel & Konference Center A/S
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

Pris
Medlem af DI: 6.000 kr.
Ikke-medlem af DI: Sælges ikke
Der ydes en godtgørelse på 50 % af kursusprisen gennem medlemskab af IAK og FFI

TILMELDING HER

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fremstillingsindustrien - En del af DI

H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Fremstillingsindustrien - En del af DI

Send til en kollega

0.078