23948sdkhjf

Tilmeld dig årets Industri & Design Forum 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Du kan nu gratis tilmelde dig årets Industri & Design Forum 2019, som afholdes i Roskilde d. 5. november og i Horsens d. 6. november.

Industri & Design Forum er årets event målrettet industrien, hvor du bliver fyldt på med faglige indspark fra thought leaders og spændende cases.   

I år stiller vi skarpt på, hvordan din virksomhed sætter sig på fremtiden ved at omfavne ny teknologi – og vigtigheden af konstant at tilpasse sig udviklingen. For det er ikke længere et spørgsmål om, at de store overhaler de små. I dag overhaler det digitale det analoge, og hvis din virksomhed ikke formår at tilpasse sig udviklingen, kan det have store konsekvenser for fremtiden, da gamle rutiner og dårlige software-løsninger, koster din virksomhed både tid og penge.     

Mange virksomheder står derfor på tærsklen til at skulle revolutionere deres forretning de kommende år – både i forhold til at udvikle produkter og serviceydelser, men også ved at implementere ny teknologi. 
Men det kan være en udfordring at omfavne ny teknologi, og de mange muligheder nutidens software-løsninger tilbyder. 

Netop denne problemstilling er omdrejningspunktet på dette års Industri & Design Forum 2019. Hvordan du integrerer de mange platforme og løsninger, så de enkelte elementer og processer hænger sammen og styrker din virksomheds værdikæde og evne til at agere agilt – fra design til produktion. 
Hvem kan du møde på konferencen? 

På konferencen kan du blandt andet møde vores tre keynote speakers: 

  • Erick Thürmer, som har disrupted sin oldefars traditionsrige værktøjsvirksomhed og skabt en digital forretning af helt andre dimensioner som ledende aktør inden for 3D-print. På Industri & Design Forum vil han uddybe den rejse, han har været på og inspirere dig til eksponentiel transformation, ledelse og forretning. 

  • Oli Adams, som har været i Autodesk i fire år og arbejder for MFG-salgsteamet i UK. I sin præsentation vil Oli forklare, hvordan verden udvikler sig hver dag; hvorfor forandring er uundgåeligt, og hvordan teknologi er en katalysator for en stærkere forretning.  

  • Lieven Grauls, som har været i Autodesk i 20 år, har et skarpt indblik i fremtidens teknologi, når det kommer til at automatisere design og skabe helstøbte processer i produktionsvirksomheder. Lievens præsentation vil tage udgangspunkt i Autodesks vision ”Helping people imagine, design and make a better world”, hvor han vil præsentere "the Future of Making” igennem Autodesk-teknologi.   

I kombination med indlæg fra vores keynote speakere tilbyder vi i år også fem spor, som sætter fokus på konkrete emner inden for industrien, som løbende bliver offentliggjort.   
 
Du kan læse mere om Industri & Design Forum 2019 og tilmelde dig her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.134