23948sdkhjf

Teknos "makes the world last longer"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Målet er at blive den mest ansvarlige aktør i branchen og ”Make the world last longer” gennem tæt samarbejde med interessenter, ved at investere i at udvikle ekstraordinære kundeløsninger og forbedre medarbejdernes ekspertise.

"For os betyder bæredygtighed to ting: For det første investerer vi det meste af vores overskud tilbage i virksomheden, vi investerer i vores medarbejdere og deres færdigheder. På den måde kan vi være med til at udvikle samfundet ved at dele vores ekspertise gennem f.eks. uddannelse af kunder eller sociale aktiviteter. For det andet føler vi, at det er vigtigt for os at støtte vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål. Dette vil hjælpe os med til en større positiv effekt, "siger Paula Salastie, CEO, Teknos Group. Læs mere om Teknos' bæredygtighedsmål.

Som led i arbejdet har Teknos for første gang også offentliggjort en ikke-finansiel rapport. Virksomheden forpligter sig til at udvikle sin rapportering om bæredygtighed i overensstemmelse med interesser og forventninger hos eksterne og interne interessenter. Download rapporten her.


Farverig bykultur med Teknos-maling

Maling beskytter ikke kun overflader, men er afgørende for deres udseende. Farver udnytter deres potentiale, når de fortæller historier, visualiserer fantasi og tilføjer glød til verden. Dette bliver meget tydeligt, når kunst udføres på kedelige overflader i bymiljøer. En ny video præsenterer et fascinerende og spændende gadekunstprojekt. Maling fra Teknos var en del af begivenheden. Se videoen fra 10ieme Art Festival gadekunstprojekt i Frankrig.


Teknos udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia messen 1.-3. oktober i Herning

Reservér allerede nu datoerne og besøg os på messen, hvor vi på åbningsdagen også er med på WIND ENERGY DENMARK , den mest betydningsfulde vind-event i Danmark.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063