23948sdkhjf

Styr på produktionen hos Asetek

| Medlemsnyhed | Indrykket af CORNATOR A/S

CEO hos Asetek, Peter Dam fortæller, at de valgte TRIMIT Production og CORNATOR, da de stod overfor nogle produktionsplanlægningsmæssige udfordringer.

Styr på produktionen
Asetek laver væskekøling til computere.

CEO hos Asetek, Peter Dam fortæller, at de valgte TRIMIT Production og CORNATOR, da de stod overfor nogle produktionsplanlægningsmæssige udfordringer. 

Med TRIMIT Production har Asetek fået nogle planlægningsmuligheder - hvor de før nærmest kørte på regneark, er Asetek nu kommet milevidt ved at bruge TRIMIT Production.

Overblik 
Asetek har ligeledes fået et helt anderledes overblik over deres produktion, og i TRIMIT Production er Aseteks produktion nu langt mere fremtidssikret og med langt fremme.

Peter fortæller:

"Styringen af ressourcer er blevet langt bedre  - vi kan se, at vi har vundet meget ved at bruge TRIMIT Production."

Samarbejdet med CORNATOR
Peter fortæller ligeledes, at samarbejdet med CORNATOR har været rigtig godt.

"Det har været en god proces, hvor CORNATORs medarbejdere har været gode til at læse virksomheden, lytte til de ønsker, der blev fremstillet og omsætte dem til en teknisk løsning, som vi slet ikke selv kunne være kommet frem til."

"CORNATORs medarbejdere er en spændende gruppe mennesker. De lyser langt væk af entusiasme og den smitter af på den måde, at et projekt som ellers godt kan være "op ad bakke" en gang imellem, fordi det er svært og komplekst og tungt, faktisk har været ganske underholdende at være igennem."

"CORNATOR har været gode til at lytte til vores ønsker og vores måde at drive virksomheden på. De har lært os nogle ting, som vi ikke selv har været opmærksomme på, der bruger de deres erfaring og viden fra andre virksomheder og andre brancher."

Læs mere om, hvad TRIMIT Production kan gøre for din virksomhed. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
CORNATOR A/S

Toldboden 1
8800 Viborg
Danmark
CORNATOR A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.135