23948sdkhjf

Kursus i produktionsplanlægning

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

God produktionsplanlægning er nøglen til en sund virksomhed, der præsterer bedre på mange af de vigtigste målepunkter. Det gælder blandt andet forbedring af produktiviteten.

Samtidig giver god planlægning det nødvendige overblik der er brug for, når virksomheder skal producere højkvalitet – effektivt og profitabelt. Det er derfor alfa og omega at planlæggerne er godt klædt på og har de nødvendige redskaber der skal til for at sikre en optimal produktionsplanlægning og styring. Det er med til at forbedre virksomhedens top- og bundlinje.

ROB-EX A/S udbyder kursus i produktionsplanlægning

På kurset får du redskaber til at handle på solid viden om muligheder og konsekvenser. Du lærer at håndtere afvigelser, og du får konkrete planlægningsteknikker til at kunne planlægge enhver proces så den forløber optimal og effektiv. Vi kommer blandt andet omkring beregning af gennemløbstid og spild, optimal ressource- og medarbejderudnyttelse, øvelser i planlægningsprincipper, sikring af høj leveringssikkerhed, cases fra industrien og meget mere.

Kurset afholdes af eksterne undervisere fra SDU, der til daglig underviser i produktionsstyring- og planlægning.

Kurset er uafhængigt af, hvilket planlægningssystem du anvender og er relevant for alle med ansvar for produktionsplanlægning og styring.

Kontakt Malene Kjerulff Andersen på ma@rob-ex.com for at høre mere om kurset eller se yderligere info her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Stærmosegårdsvej 8
5230 Odense M
Danmark
ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Send til en kollega

0.187