23948sdkhjf

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion) kursus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

D. 2. - 4. november hos Invent

Supermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset.
På kurset lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen.

Du vil komme til at arbejde med konstruktion af dele i samlinger, som kan relateres til både metal, plast og træ industrien. Igennem kurset benyttes også plademodulet (Sheetmetal) og profilmodulet (Frame generator). Disse integreres i hele processen til opbygning af supermodellerne. Har du deltaget på kurset produktkonfiguration, får du samtidig de sidste brikker til at lave højt avancerede konfigurations samlinger. Dette er dog ikke hovedtemaet på kurset supermodeller. Du skal lære, at bruge konstruktionsoverflader, 3D-Skitser, Solider og parametre i stærke relationer, hvor alt hænger sammen, fra den første linje og ned til det sidste bolthul.

Du kan læse mere om kursets indhold, og tilmelde dig på vores hjemmeside.
Eller ring til os på tlf. 87 47 00 17, så hjælper vi dig. 

HUSK at du får 30 dages fri support efter kursus, i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Danmark
Invent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.188