23948sdkhjf

Efter "Master Steel" kommer "Master Alu"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann GmbH

Hoffmann Group udvider produktfamilien "GARANT Master" med "GARANT Master Alu" til high-performance-spåntagning af aluminium.

Hoffmann Group bringer med ‚GARANT Master Alu‘ en komplet nyudviklet HM-fræserlinje til high-performance-spåntagning af aluminium på markedet. Dermed er det muligt at profitere af spåntagningsmesteren fra produktfamilien ‚GARANT Master‘´s specielle ydelsesevne, processikkerhed og effektivitet også ved ved aluminiumbearbejdningen.  Produktfamilien blev grundlagt i 2015 med introduktionen af HM-fræseren ‚GARANT Master Steel‘ og omfatter high-performance-fræsere til stål, inox, titan og aluminium samt forskellige high-performance-bor.

Den nye HM-fræserlinje ‚GARANT Master Alu‘ blev konciperet med henblik på højeste præcision og krav til high-performance-spåntagningen og har værktøjer til enhver opgave: en afbalanceret etskærsskaftfræser, en sletfræser, en skrubfræser med rouletteringsprofil (SlotMachine) og en lommefræser (PickPocket) – den sidstnævnte findes også som torusfræser.

Den etskærs-‚GARANT Master Alu HM-skaftfræser‘ afbalanceres med en nyudviklet metode for at optimere spåntransport og løbero. Med en afblanceringskvalitet på G 1,8 opnår den bedste ydelsesværdier ved høje omdrejningstal. Lommefræseren ‚GARANT Master Alu PickPocket‘ og rouletteringsskrubfræseren ‚GARANT Master Alu SlotMachine‘, der er specialiseret på notfræsning,  opnår derimod maksimale tilspændinger. For det meste er også vådbearbejdning krævet. Derfor kan værktøjerne også fås med indvendig køling alt efter ønske. På grund af deres patenterede endegeometri kan lommefræseren og rouletteringsskrubfræseren desuden ikke kun ramping og helixfræsning, men også dykfræsning (boring).

Til forøgelse af processtabiliteten blev værktøjerne fra den nye fræserlinje ‚GARANT Master Alu‘ belagt med en førsteklasses grøn DLC-belægning af seneste generation iht. ISO-kode. Den etskærsskaftfræser og lommefræseren PickPocket kan også fås uden belægning, hvis det ønskes.

Alle nye ‚GARANT Master Alu‘ HM-fræsere HPC kan fås fra dags dato via Hoffmann Groups eShop samt  fra den 1. august bestilles vha. kataloget 2019/2020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann GmbH

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann GmbH

Send til en kollega

0.078