23948sdkhjf

Nomo lancerer “KIZEI” det første metaltætnede sfæriske rulleleje på markedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nomo A/S

Nomo, en løsningsorienteret virksomhed indenfor lejer, transmission og tætninger, lancerer i samarbejde med NTN-SNR “KIZEI, som er den oplagte løsning til kunder, som idag bruger åbne sfæriske rullelejer i krævende miljøer

Metaltætningerne på lejet holder udefrakommende urenheder væk, som signifikant øger levetiden på lejet og som kræver markant færre servicestop.

En innovation baseret på analyser taget hos slutbrugerne i krævende industrier.
Efter grundige analyser af åbne sfæriske rullelejer, blev konklusionen at den mest almindelige årsag til kortere levetid var, at snavs penetrerede lejet og at lejet ikke formåede at holde på smørremidlet længe nok imellem smøreintervallerne.

Der findes gummitætnede sfæriske rullelejer på markedet idag, men de har deres begræsninger, såsom ikke at kunne håndtere samme RPM, ikke håndtere samme drifttemperatur eller har samme ISO dimensioner når det kommer til bredden på lejet.

KIZEI kan holde til samme belastninger som et åbent leje og er derfor 100 % udskiftelig til et tilsvarende åbent leje. Fordi KIZEI møder ISO standard, har de samme dimensioner som et traditionelt sfærisk rulleleje. Temperaturområde er – 40 C to + 200 C.

- "KIZEI vil give vores kunder, i f.eks. minedrift, savværk og stålindustrien en meget bedre driftøkonomi ved en længere levetid, færre uplanlagte driftstop og færre servicestop. Vi får også en mere positive indvirkning på miljøet da vores kunder konsumere langt mindre smøremiddel og levetiden på lejerne forøges”, udtaler Göran Nyberg, Produktchef på rullelejer hos Nomo.

Fakta om KIZEI
Sfærisk rulleleje med metaltætninger på begge sider. Nitrit hærdet rulleholder som er mere resistent overfor stødbelastning end en standard rulleholder. C3 og normal slør. Tilgængelig både med konisk og cylindrisk hul. Dimensioner følger ISO standard.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nomo A/S

Kong Svends Vej 65
2765 Smørum
Danmark
Nomo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079