23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt nødstop med lys minimerer nedetid i produktionen

Schneider Electric udvider sortimentet af Harmony-trykknapper. Et nyt nødstop med indbygget lys samt nye skilte med en LED-ring er nemmere at finde og kan bidrage til at genoptage produktionen hurtigere

Uforudsete hændelser, som kræver akut nødstop, er nærmest uundgåelige i enhver form for produktion. Men konsekvenserne af dem afhænger i høj grad af, hvor hurtigt maskinoperatører kan reagere på hændelserne.

Derfor introducerer Schneider Electric nu et nyt Harmony nødstop med integreret LED-lys, som er udviklet med tanke på at minimere varigheden af nødstop og mindske konsekvenserne af dem.

 Det nye Harmony XB5 nødstop er forsynet med en lysende ring omkring trykknappen, som gør nødstoppet meget nemt at se - også fra siden og fra længere afstande.

Nyheden suppleres af et nyt nødstopskilt, også med indbygget LED-lys, som kan eftermonteres for at opgradere eksisterende Harmony nødstop med den nye funktionalitet.

 ”I nogle tilfælde kan det kan være en udfordring at identificere nødstoppet - for eksempel i mørke omgivelser eller store, komplekse maskiner og procesanlæg. Det er netop dén udfordring, vi imødegår med Harmony XB5 nødstop med indbygget LED-lys," forklarer Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony-sortimentet hos Schneider Electric Danmark.

 I yderste konsekvens kan nyheden bidrage til at mindske konsekvenserne af et nødstop i produktionen.

 "Jo hurtigere stop, jo hurtigere kan man afhjælpe problemet, inden det vokser sig større og udvikler sig til noget mere alvorligt og kostbart. Og jo hurtigere kan man genoptage normal drift," siger Jesper Rasmussen.

 Det nye Harmony XB5 nødstop med lys er ikke blot nemt at finde. Dobbelt indikatorlys gør det også nemt for operatøren at se nødstoppets aktuelle status.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.062