23948sdkhjf

NORTEC - fagmesse for produktion og industri.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Messen er et professionelt branche-træfpunkt for hele industrien og præsenterer alle dele af værdikæden inden for produktion.

NORTEC messen viser hele paletten indenfor produktions- og fremstillingsindustrien. Alt fra forarbejdning af metal og plastik til fremstilling af værktøj og støbeforme. Overfladebehandling, laserteknik og logistik samt halvfabrikata og produktionsudstyr – Du finder det hele på NORTEC industrimesse.

Nordtysklands store industrimesse finder sted 21.-24. januar 2020 i Hamborg.

På den kommende messe vil der igen være stor fokus på Industri 4.0 med integrationen mellem den digitale verden og fysiske produktion, samt udviklingens store betydning for de små og mellemstore firmaer.

NORTEC er en messe, hvor også mindre og nystartede firmaer får en platform, hvor de kan fremvise deres produkter. Traditionelt udstiller også mange underleverandører på messen, hvor de kan komme direkte i kontakt med 12.000 branche-fagfolk, hvoraf mange er beslutningstagere.

Derfor er det også helt naturligt at Center for underleverandører (CFU) igen står bag den danske fællesstand på NORTEC. CFU hjælper mange danske firmaer med messedeltagelse på populære eksportmarkeder som Norge, Sverige, Finland og selvfølgelig Tyskland. Manden bag CFU, Knud Hareskov har mere end 10 års erfaring med messer og et stort netværk i branchen 

Ud over det brede udvalg som de 400 udstillere præsenterer, kan de besøgende også se frem til et spændende konferenceprogram og workshops med brancherelevante temaer.

For yderligere informationer om NORTEC fås hos den danske messeagent:

Elisabeth Nørgaard -  tlf. 2041 7966 - info@hamburg-messe.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094