23948sdkhjf

Digitalisering af produktion - fra CAD-tegning til styklister på få minutter

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

I ordreproducerende virksomheder begynder produktionsopgaven ofte ved oprettelse af styklister og arbejdsprocesser ud fra en CAD-tegning. Det kan være en tidskrævende, manuel proces. Men vælger virksomheden at digitalisere den, er vejen kortere.

 

Digitaliseret proces sparer tid
I en del produktionsvirksomheder er det  - når man står med en CAD-tegning på et nyt emne, der skal i produktion - ofte nødvendigt at overføre styklister manuelt. Dét tager tid, og giver risiko for fejl.
Bruger virksomheden MS Dynamics NAV/BC som forretningssystem, er der imidlertid en mere effektiv måde; ved at installere et udvidelsesmodul / en app ”ovenpå” Dynamics NAV/BC kan udviklingsafdelingen overføre tegninger, emnernes arbejdsprocesser og styklister til NAV/BC - på få minutter.

Udvidelsesmodulet/app’en, som der er tale om, hedder CadConnect, og installeres ”ovenpå” MS Dynamics NAV/BC.

Håndtering af ændringer
I et produktionsmiljø sker det ofte, at der opstår behov for at lave ændringer til en tegning. Med en digitaliseret tilgang, er der også her meget tid at spare. Når der er ændret i CAD-tegningen, kan udviklingsafdelingen via CadConnect overføre ændringer i arbejdsprocesser og styklister – også på få minutter. Hvis CadConnect kender tegningen i forvejen, er det nemlig kun de ændringer, der er kommet til, der bliver oprettet og tilføjet til eksisterende arbejdsprocesser og styklister.


CadConnect er udviklet af NAVEKSA, som er specialist i intelligente og brugervenlige IT-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som forretningssystem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Send til en kollega

0.206