23948sdkhjf

Gummi valser hos Dansk Gummi Industri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Gummi valser benyttes i alle typer industrier og til mange forskellige formål. Dansk Gummi Industri er specialister indenfor specialproducerede valser med gummibelægninger, og...

Vores indgående kendskab til gummi og gummikvaliteters egenskaber, gør os i stand til at hjælpe med hele processen omkring udformning og produktion af gummi valser. Fra idé til færdigt produkt.

Vi håndterer gummibelægninger efter dine kravspecifikationer, men vi bidrager desuden gerne til at optimere dine valser, så du får mest muligt ud af dem i din produktion. Valserne kan produceres efter individuelle behov, med eksempelvis afsmitningsfrie og slidstærke gummityper og alle valser varmvulkaniseres på valsekernen på vores fabrik i Kolding. En process, der giver 100% binding til metallet i valsekernen, også hvis valsen eksempelvis skal bruges i saltvand.

Vi leverer komplette valser – inklusiv stålkerner – med forskellige overflader og i forskellige faconer. På vores CNC-styrede slibeanlæg kan vi producere gummivalser i præcis den facon der ønskes. Vi pålægger gummi på valser fra 5 mm til 4 meter i længden, og er der behov for valser i større længder kan vi desuden udarbejde specialløsninger, der imødekommer dette.

Læs mere om vores valser i gummi her

Læs evt. om hvad vi ellers kan tilbyde i gummi her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.143