23948sdkhjf

God sommerferie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Granzow ønsker alle en glædelig sommer, og vil gerne minde om, at vi har åben sommeren over.

Sommerferien har for alvor ramt landet, og for de af os, der endnu ikke er at finde iført bermudashorts og en dertilhørende eksotisk drink med farvet paraply, må vi trøste os med at der er lidt mindre trafik på vejene om morgenen.

Hos Granzow vil vi gerne ønske dig en rigtig god sommer, og vil samtidig gerne minde dig om, at vi sommeren over fortsat sidder klar med rådgivning, hvad end for problemstilling eller spørgsmål du måtte have. Hverken salg, service eller værksted holder lukket i sommerferien.

Vi ved fra mange af vores kunder, at sommerferien er en belejlig periode at udføre eftersyn på installationer, da mange er på ferie. Måske er det også på tide, at du får et eftersyn på din installation?

Vi tilbyder dig omfattende teknisk ekspertise, samt adgang til de bedste og originale reservedels-ressourcer igennem vores globale kvalitetsleverandører og eget lager. Alle vores teknikere står til din rådighed med deres know-how og uddannelse til at give dig en service, der garanterer dig en pålidelig, effektiv og lønsom drift af din vakuum- og trykluftsinstallation.

Som altid er du velkommen til at ringe til os på telefon 4320 2600, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Go' sommer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.129