23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På Trianglen er butiksvinduerne beskyttet af rambuksikring kamufleret som cykelstativer

Østjyske CASA har netop opført et byggeprojekt med både beboelse og butikker i karreen Søren Frichs Vej, A. Hertzums Vej og H.C Tvenges Vej i Aarhus

Til dette projekt valgte CASA Hans Schourup som leverandør af rambuksikring og cykelstativer til parkering af 550 cykler i terræn og indendørs i skure.

"Vi valgte Hans Schourup som leverandør af 3 årsager: De er lokale, prisen var rigtig og de kunne lave fleksibel levering, der passede til vores specifikke afleveringsproces."
Rico Karlsen, Projektchef hos CASA

Rambuksikring af butiksvinduer med integreret cykelparkering var også en del af projektet og løsningen blev nedstøbte pullerter med mulighed for at parkere sin cykel.

"Vi havde brug for en løsning med integreret cykelparkering. Den opgave løste Hans Schourup til fulde, og de har skabt en æstetisk pæn og holdbar løsning på denne udfordring." Rico Karlsen, Projektchef hos CASA

Bebyggelsen rummer 367 lejligheder fordelt på studieboliger, dele- og familieboliger i lejligheder og 4 townhouses i gårdrummet samt opførsel af dagligvarebutik.

 

Hans Schourups opgave:

Cykelstativer til 550 cykler og rambuksikring:

  • Cykelstativer i ét niveau med forskudte bøjler
  • Cykelstativer i 2 etager med udtræk
  • Nedstøbte pullerter til rambuksikring af butiksvinduer. Pullerterne fungerer samtidig som cykelstativer
  • Leveret og monteret

 

>> Find cykelstativer til dit næste projekt her >>

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047