23948sdkhjf

Kæmpe fyrtøj hjem fra Tinderbox

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Stålmontage A/S

Hvert år siden 2016 har kæmpe fyrtøjet, der er lavet i et samarbejde mellem Dansk Stålmontage og Chaos Engine, lyst Tinderbox festivalen i Odense op med sin kæmpe flamme. I år var ingen undtagelse.

Den 3. maj 2016 tikkede der en mail ind i Dansk Stålmontages indbakke. Mailen var fra kunstneren Magnus Fuhr fra Chaos Engine, og han havde en ide. Han ville lave et kæmpe fyrtøj, som kunne skyde ild. Fyrtøjet skulle bruges til Tinderbox og han manglede nogen, som kunne lave arbejdstegningerne og fremstilling, og på den måde hjælpe med at føre ideen ud i livet.

– Jeg syntes, at det var et utrolig spændende projekt. Vi havde allerede lavet en del kunstprojekter før det og jeg synes, at det er super fedt at få lov til at arbejde med. Samtidig kunne jeg også sagtens se os, som et lokalt firma, støtte op om Tinderbox. Det gav god mening for os, fortæller Henrik Jensen, Direktør hos Dansk Stålmontage.

HÅNDVÆRKSMÆSSIG KVALITET
Chaos Engine består af de to ildsjæle og kunstnere Magnus Fuhr og Jesper Bogaard. Deres kunst beskriver de som værende ”rå, kaotisk og kreativt” og især lys og bevægelse spiller en vigtig rolle i deres værker. Deres kunder tæller blandt andet Odense Kommune, Heartland Festival samt Tinderbox og Copenhell, hvor Dansk Stålmontage efterhånden har bidraget til en del projekter.

For Chaos Engine er det vigtigt, at deres værker har en høj håndværksmæssig kvalitet, og at de ikke mindst er holdbare.

– Vores værker skal virke blandt mange mennesker, og det er derfor vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi sætter stor pris på, at vi bliver mødt og forstået i vores tanker om det æstetiske udtryk, når vi gennemgår vores projekter. Det føler vi i den grad, at vi gør i vores samarbejde med Dansk Stålmontage, fortæller Magnus Fuhr fra Chaos Engine.

EN SJOV AFVEKSLING I HVERDAGEN
For Dansk Stålmontage er det vigtigt at være en del af lokalsamfundet. Det er dog ikke den eneste grund til, at de med glæde samarbejder med Chaos Engine.

– Jeg synes, at det er super sjovt at lave de her lidt mere skæve og anderledes ting, og det synes smedene i værkstedet heldigvis også, fortæller Henrik og fortsætter: Det er jo noget helt andet end filterhuse og spjæld, og det er meget sjovt med noget afveksling en gang imellem.

Fyrtøjet er i den grad en af de ting, som var en sjov oplevelse for Dansk Stålmontage at være med til at lave, og når det ikke står på pladsen til Tinderbox, står det placeret hos Dansk Stålmontage. Det er noget af det første man ser, når man nærmer sig firmaet. Til dette års Tinderbox, var Fyrtøjet også at finde på pladsen. 

– Jeg synes, at vi har et rigtig godt samarbejde. Vi har lært hinanden godt at kende efterhånden, hvilket kun er med til at gøre samarbejdet endnu bedre, fortæller Henrik.

Også Magnus Fuhr fra Chaos Engine er glad for samarbejdet mellem dem og Dansk Stålmontage.

– Det betyder utroligt meget for en forholdsvis ny virksomhed som Chaos Engine at kunne sparre og få en masse erfaring fra en fantastisk virksomhed som Dansk Stålmontage. Vi har haft virkelig meget gavn af samarbejdet. Dansk Stålmontage er en modig og innovativ virksomhed, afslutter Magnus Fuhr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Stålmontage A/S

Tolderlundsvej 106
5000 Odense C
Danmark
Dansk Stålmontage A/S

Send til en kollega

0.078