23948sdkhjf

ROB-EX planlæggere inspirerer hinanden

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Mange ROB-EX brugere vælger at tage på referencebesøg inden eller imens de implementerer ROB-EX for at lade sig inspirere til deres egen planlægningsløsning.

Sintex A/S, der i øjeblikket er i gang med at implementere ROB-EX, ville gerne se en ROB-EX løsning for at komme så godt i gang med deres eget projektforløb som muligt. Derfor tog de i sidste uge på referencebesøg hos Hydra Grene A/S, der har brugt ROB-EX i over 10 år, for at se hvordan de planlægger med ROB-EX.

”At se en produktion hos Hydra Grene, hvor ROB-EX fungerer i praksis med både kørelister og Shop Floor i anvendelse, uden brug af papir, giver en virkelighedsnær fornemmelse af, hvordan ROB-EX kommer til at fungere i vores produktion på Sintex. Det skærpede den i forvejen høje motivation for at komme i gang med at bruge ROB-EX” fortæller Søren Lynggaard, produktionstekniker hos Sintex og fortsætter: ”for mig personligt, var det vigtigt at vise vores LEAN konsulent, produktionschef og planlægningsleder, hvad vi træder ind i, når vi går i luften med ROB-EX. Jeg ønskede at vise, hvordan systemet bliver brugt når det er i anvendelse.”

Det giver stor værdi for nye ROB-EX brugere at se eksisterende løsninger inden de selv går live med deres egen løsning, og vores eksisterende brugere viser gerne deres løsning frem.

”Det er altid spændende at vise virksomheden frem for andre og specielt at vise hvilket fantastisk værktøj ROB-EX er. Sintex var utrolig interesseret og imponeret, og som en af dem sagde, så var det lige det de havde håbet på at se,” fortæller Morten Agerbo, produktionsplanlægger hos Hydra Grene.

Læs mere om ROB-EX her

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Stærmosegårdsvej 8
5230 Odense M
Danmark
ROB-EX A/S (Novotek Planning Systems A/S)

Send til en kollega

0.109