23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nedbring tyveri og svind: ny app holder styr på dit grej

Der forsvinder årligt værktøj og byggematerialer for millioner på danske byggepladser, hvor tyveri og svind er et udbredt problem. Men det kan snart være slut takket være det nye One-Key-sporingssystem fra værktøjsspecialisterne hos Milwaukee.

Dansk Byggeri vurderer, at der i 2018 forsvandt for hele 500 millioner kroner værktøj og materialer fra varebiler og byggepladser i Danmark, og kun en brøkdel bliver fundet igen.

Værktøjsproducenten Milwaukee har udviklet et gratis sporingssystem med navnet One-Key, der skal gøre op med den store mængde forsvundet værktøj. One-Key-systemet kan nemlig spore værktøj, så du altid kan finde frem til dit forsvundne værktøj som f.eks. skruemaskiner, slagnøgler osv. 

Milwaukees One-Key-løsning har allerede bevist sit værd, da systemet tidligere i år hjalp politiet med at finde frem til et stort antal stjålet værktøj.

Fandt værktøj for millioner
One-Key er en app- og bluetooth-baseret løsning, der via få klik kan fortælle dig, hvor du stillede stigen i går, hvem du lånte boremaskinen til i sidste uge – eller hvor stjålet værktøj befinder sig. Systemet fungerer via en sporingsenhed på det pågældende værktøj, som man kan spore via en gratis app. Og det var netop på den måde, politiet i april 2019 fandt frem til tyvekoster fra flere byggepladser i Esbjergområdet, fortæller Bo Andersen, som er chef for slutbruger-segmentet hos Milwaukee:

- Vi havde for nyligt en hændelse, hvor det esbjergensiske tømrerfirma Jensen & Jensen, som benytter sig af One-Key-systemet, i samarbejde med politiet fik sporet sig frem til stjålet værktøj for et rigtig stort beløb. Det var nemlig via One-Key-systemet, at politiet kom på sporet af tyvekosterne, og det viser klart, hvor effektivt systemet er.

Udover at kunne lede politiet til stjålet værktøj, har One-Key-systemet også en præventiv effekt – især hvis man benytter sig af Milwaukees egne produkter med sporingsenheden indbygget, lyder det fra Bo Andersen:

- I de Milwaukeeprodukter, hvor One-Key-funktionen er indbygget, kan man lukke ned for værktøjet, så det hverken er brugbart eller salgbart. Hvis man mister sit værktøj, kan man melde det stjålet i app’en. Dermed fjerner man incitamentet for overhovedet at stjæle Milwaukee-værktøj, forklarer han.

Har man værktøj og maskiner, der ikke bærer mærket Milwaukee, kan det dog stadig blive en del af One-Key-sporingssystemet. Man kan nemlig tilkøbe en ekstern sporingsenhed med navnet One-Key TICK, der kan monteres på alle slags værktøj, som på den måde bliver forbundet til One-Key-netværket.

Multifunktionelt system sparer dig for tid
Udover at styre og spore værktøj kan One-Key også tilsluttes eksempelvis Milwaukees lampeserie, så man med ét klik på telefonen eksempelvis kan tænde en lampe, som hænger højt oppe i loftet eller programmere belysningen på byggepladsen til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Ifølge kategorichef hos Sanistål Peter Christiansen har One-Key-systemet dermed mange funktioner, som kan effektivisere de daglige gøremål:

- One-Key kan også bruges som flådestyringsværktøj, fordi det nemt og hurtigt skaber overblik over, hvor de forskellige ting befinder sig på byggepladsen. På den måde skal de ansatte ikke bruge tid på at lede efter værktøj, som de med One-Key-løsningen blot kan spore via en app på telefonen eller en computer, siger han og fortsætter:

Derudover har du mulighed for at se hvilke medarbejdere som er tildelt de forskellige aktiver så alle har et godt overblik. På den måde gør teknologien det også nemt at overdrage værktøj mellem de ansatte på arbejds- eller byggepladsen, og man har altid et overblik over, hvem der har hvilket værktøj. Derfor er der altså også tale om en automatisering af overlevering samt dokumentation af værktøj.

Vil du vide mere?
Læs mere om OneKey løsningen i brochuren her

Fordele ved One-Key

  • Gratis app-baseret system uden abonnement
  • Effektivt sporing- og flådestyringsværktøj
  • Milwaukee-værktøj med indbygget One-Key, kan deaktiveres ved tyveri
  • Automatisering af overlevering
  • ”TICK” sporingsenheden kan monteres på al slags værktøj
  • Globalt, udbredt styresystem
Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.046