23948sdkhjf

„Click & Clamp“ med centreringsskruestikken GARANT Xtric

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann GmbH

Bakkehurtigskiftesystem sænker ombygningstiderne ved opspænding af rå- og færidgemner; forprægning er ikke nødvendig.

GARANT Xtric hedder den nye centreringskruestik fra Hoffmann Group. Skruestikken er udstyret med et moderne bakkehurtigskiftesystem, hvilket muliggør en ukompliceret, hurtig og værktøjsløs ombygning pr. klikmekanisme samt en skiftepræcision i mikrometerområdet. 

Bakker, der kan drejes 180 grader, sørger for et stort spændeområde og høj variabilitet ved montering af emnerne. Til opspænding vha. flere GARANT Xtric i række kan centrum indstilles præcist for at opnå højeste præcision. Fordi den maksimale spændekraft på op til 25 kN virkelig virker på emnet og der næsten ikke opstår noget bakke- og emneløft, egner GARANT Xtric sig både til opspænding af rå- og færdigemner. Forprægning af emnerne er ikke nødvendig og derved er det muligt at spare 50 procent tid ved ombygningen. 

På den nye centreringsskruestik GARANT Xtric kan bakkerne med få håndgreb skiftes eller drejes 180 grader – og dette helt uden værktøj. Dertil føres bakkerne ind i en svalehaleføring og ved hjælp af to fjederplader trykket nedad til det klikker. Spindelmøtrikken skal altså ikke føres ind eller ud. Med dette enestående kliksystem iht. mottoet „Click and Clamp“ kan GARANT Xtric bidrage afgørende til reduktion af ombygningsomkostningerne. Takket være de drejelige bakker har den et specielt stort spændeområde fra 0 til 144 millimeter ved model 80S og 0 til 194 millimeter ved model 80M. Allerede til  EMO kommer der en yderligere model med en bakkebredde på 125 millimeter på markedet. Samtlige  modeller kan alternativt også fås med pendulbakker. Disse bidrager til en væsentlig øgelse af processikkerheden.

På GARANT Xtric kommer spændekraften på 25 kN direkte til emnet. Således egner centreringsskruestikken sig også til råemneopspænding. Anvendes der en gribebakke med GARANT tandform, kan man sågar undvære en forprægning. For kunder, som allerede bruger systemet „Lang“, findes der passende bakker med tandform „System Lang“. Bakkerne kan fås både med eller uden belægning. 

Til at opspænde større emner vha. flere centreringsskruestikke kan kan man indstille spændemidten mikrometernøjagtigt på GARANT Xtric og ved behov forskydes med op til 0,5 millimeter pr. side – altså  samlet med en millimeter. Dertil skal der kun løsnes en skrue på siden, centrum indstilles påny vha. en tapnøgle og skruen spændes igen. 

Længsnoter til en præcis montering på maksinborde, boringer til Lang-positioneringssystemet og  adapterplader til opspænding på nulpunktsystemet GARANT Zero Clamp afrunder udbudet. En adaption til andre nulpunktspændesystemer er ligeledes mulig. 

Den nye centreringsskruestik GARANT Xtric kan fra den 8. juli 2019 bestilles via Hoffmann-Groups eShop samt fra den 1. august 2019 via det nye katalog 2019/2020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann GmbH

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann GmbH

Send til en kollega

0.12