23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flyderswitche til overvågning af væskeniveauer

Simple niveaukontakter til overvågning af væskeniveauer i tanke, beholdere og åbne kar. Barksdale er blandt markedets førende leverandører af flyder switche for vertikal montage, til overvågning af væskeniveauer i tanke og bassiner.

Princippet er enkelt, det baseres på en flyder med en indbygget magnet der, ved passage, aktiverer en reedkontakt gennem væggen af styrerøret. Skiftekontakten er ikke i direkte kontakt med mediet, så den slides og ældes ikke.

Forskellige materialevalg gør niveau switchen anvendelig til alle væsker uafhængig af ledningsevne, dielektricitetskonstant, bobler og skumdannelse, ligesom der kan leveres særlige modeller monteret i Bypass rør, såfremt det ikke ønskes at have alarmen i selve tanken (f.eks. hvis der er røreværk i denne).

Switchen leveres længder fra 48 mm op til 3 meter (afhængig af materialevalg), ligesom den kan bestykkes med op til 4 flydere (switch punkter) for indikation af maks. 6 individuelle niveauer (NO eller NC).

Karakteristika:

•       Simpelt og robust måleprincip

•       Kan anvendes til alle væsker (Vægtfylde: ≥ 400 kg/m3)

•       Medieberørte dele i 316 rustfrit stål eller kunststof

•       Ingen separat strømforsyning

•       Kan leveres med Ex-, Marine- og fødevare godkendelser

 

De flyderbaserede kan også leveres som transmitter for kontinuerlig måling, ligesom der også er mulighed for at få en temperaturmåling/alarm indbygget i styrerøret..

Se mere hér

 

 

KLINGER Danmark A/S
Nyager 12
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55793913
P nummer: 1003110890

Kontaktperson

MBJ
Morten B. Jensen
Product Manager instruments
+45 43 66 58 04 moj@klinger.dk

Send til en kollega

0.033