23948sdkhjf

Edge-Team åbner nyt kontor i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Edge-Teams havde behov for at udvide kontoret på Fyn samt ønske om at placere sig tættere på mange af de udviklingsvirksomheder, som både benytter deres software samt kursus- og konsulentydelser.

Derfor har de valgt at åbne et nyt kontor i Odense. De kunder, som i høj grad serviceres onsite og telefonisk, vil opleve præcis den samme gode fleksibilitet, som hidtil. Og de mange udviklingsvirksomheder i og omkring Odense, vil opleve fordelene i at have en SOLIDWORKS specialist tæt på.

Desuden havde Edge-Team behov for mere plads og bedre kursusfaciliteter - og det har de fået på OFF13 i Odense.

Der sker meget ift udvikling og innovation i Odense, og derfor giver det også stor mening for Edge-team at være der, hvor de kan være med til at gøre en forskel.

Til august inviterer virksomheden til en åbningsreception i Odense, hvilket gøres i forbindelse med, at de afholder deres første inspirationsseminar i Odense. Det bliver d. 14. august - og alle er velkommen.

Et udvidet team
Edge-Team har udvidet medarbejderstaben både i afdelingen på Fyn og i Egå og både med CAD og CAM fokus. Det har de gjort for at fastholde og udvikle den service og fleksibilitet, som både vores SOLIDWORKS kunder samt Edgecam kunder kender.

Udvidelsen med medarbejdere i både Odense og Egå giver dem det helt rigtige team til at fastholde den succes, som de er inde i.

Nye tiltag fra Edge-Team til efteråret
Der er flere nye tiltag på vej her hos Edge-Team, både CAD-mæssigt og CAM-mæssigt. Der venter flere spændende tiltag, som Edge-Team glæder sig til at kunne præsentere til efteråret. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.137