23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI opruster på CAM

NTI-koncernen har opkøbt Protech Nordics MAKE-forretningsområde inden for avanceret CAM. Fra den 1. juli 2019 vil NTI-koncernen derfor betjene alle Protech Nordics kunder inden for Autodesk MAKE-området med fokus på licenssalg, support og uddannelse.

"Opkøbet sikrer, at Protechs Autodesk-kunder får en langsigtet CAM-softwareudbyder, der udøver fremragende support og hjælp til at udvikle vores kunders forretning", fortæller Anders Brask, CEO i Protech Nordic AB.

Steen Alexander, CEO i NTI Group, udtaler: "NTI-koncernen er glade for at inkludere Autodesks MAKE-produktportefølje i vores allerede omfattende udvalg af Autodesk-produkter. Dette understøtter vores vision om at være den førende fuldserviceudbyder i Europa - fra design til produktion. Vi ser frem til at byde vores nye kunder velkommen til NTI-familien."

Om Autodesk MAKE
Autodesk MAKE-området dækker den avancerede CAM-produktportefølje såsom PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb, Moldflow og Fusion 360.

NTI-koncernen er en af Autodesks største Platinum-partnere i Europa med næsten 280 medarbejdere og en af Europas førende leverandører af omfattende digitale Information Management-løsninger målrettet virksomheder inden for byggeri, design og industri.
For mere information om NTI: nti.biz/se/, nti.biz/no/, nti.biz/.

Protech er den største 3D-printerforhandler i Norden med kontorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Protech tilbyder en bred vifte af industrielle 3D-printløsninger til plast og metal. 
For mere information om Protech: www.protech.dkwww.protechnorge.nowww.protech.fiwww.protech.dk

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.142