23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unge er på udkig efter mere attraktive opgaver i CNC-industrien

Med DATRONs CNC-fræsemaskiner kan operatøren tilbydes en attraktiv, højteknologisk og  renere bearbetningsteknik. Den yngre generation har ett bilede af CNC-industrien som kedelig og beskidt, men så må det ikke vare.

Med DATRONs CNC-fræsemaskiner kan operatøren tilbydes en attraktiv, højteknologisk og  renere bearbetningsteknik. Den yngre generation har ett bilede af CNC-industrien som kedelig og beskidt, men så må det ikke vare. DATRONs CNC- fræsemaskiner bruger ikke smøreolie uden detaljerne afkøles med luft eller alkohol, hvilket giver rene detaljer och renere arbejdsmiljø.

Bearbejdning med DATRONs CNC-fræsemaskiner bliver endnu mere attraktivt i kombination med DATRONs nye software Next hvilket er tilpasset til ”next generation”. DATRONs software  Next er baseret på plug-and-play-princippet og kan bruges til alle DATRONs CNC-fræsemaskiner. DATRONs software Next er udviklet til at være enkel at forstå och håndtere lik håndteringen af en smartphone. Kun med et par trin går du igennem fræseprogrammet hvilket har klare assistfunktioner og ett kamera. DATRONs software Next har selvforklarende ikoner med verktyg, komponenter etc. afbilledet på en klar måde for en hurtig identifikation af forskellige funktioner. DATRONs software Next har en høj genkende faktor og minder meget om de unges måder at hente og give oplysninger på i hverdagen.

Velkommen til at besøge os og vi vil vise hvor enkelt og rent det er med DATRON.

Solectro AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047