23948sdkhjf

Ny modulær procesventil- og sensorplatform til temperaturregulering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

At holde den rette temperatur kan være en stor udfordring i mange applikationer. Vores nye modulære procesventil- og sensorplatform kan hjælpe dig med at løse opgaven

Når det drejer sig om køling af værktøj ved trykstøbning af aluminium eller køling af ekstruderede profiler, så er nøjagtig temperatur i kølekredsen og opvarmningssektionen en afgørende faktor for kvaliteten af det færdige produkt.

Vi har derfor udviklet vores modulære platform, så den kan tilpasses dine specifikke proceskrav og nemt udvides. Vi udvikler tilpassede ventilsystemer, flerkanals flowkontrol-loops og kan også levere komplette skræddersyede kabinetter.

Design af modulær procesventil- og sensorplatform til styring af din procestemperatur

Vores brede program af ventiler og sensorer er basis for den modulære platform. Med det store udvalg af forskellige elektrisk aktuerede & pneumatiske ventiler og sensorer med forskellige måleprincipper, kan vi måle og styre flow, tryk og temperatur pålideligt og nøjagtigt. Vi leverer et komplet system tilpasset din opgave, så den let kan indsættes i din applikation og idriftsættes.

Din fordele

✓ Lille intern volumen og energieffektiv rørføring
✓ Lækage-sikker, selv ved ekstreme temperatursvingninger
✓ Nem montage, idriftsætning og parametrisering ved hjælp af EDIP
✓ Kompakt design og montage "close-to-tool" gør systemet særdeles energieffektivt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.079