23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til temadag om Bin Picking d. 25. Juni 2019

Håndterer din virksomhed serier med mange usorterede emner i paller eller kasser og har et ønske om at optimere dette ved hjælp af robotter?

Så vil vi gerne invitere dig/jer til en særlig temadag d. 25. Juni 2019, hvor vi sætter fokus på temaet bin picking med robotter og præsenterer konkrete visionsystemer der kan bruges til at klare opgaven.

At plukke emner, som ligger usorteret og vilkårligt i en europalle eller kasse med en robot, kræver et perfekt samspil mellem robottens nøjagtighed & intelligente scannere/vision teknologier.

Robotten skal med andre ord kunne “se“, hvor emnerne befinder sig i kassen, hvordan de vender, vurdere om og hvordan emnerne kan gribes samt udføre pluk i forskellige vinkler med forskellige gribepunkter. En hård nød at knække!

Til vores temadag har vi inviteret relevante oplægsholdere fra Danmark og Italien – og giver vi dig/jer et konkret eksempel på, hvordan man kan løse en bin picking udfordring ved hjælp af intelligente 3D løsninger og forskelligt periferiudstyr i samspil med en industrirobot. Desuden vil der være rig mulighed for netværk og robotsnak med eksperterne.

Se dagens program i invitationen til højre eller læs mere på vores hjemmeside. 

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til sales@danrobotics.dk med dit navn og virksomhedens navn inden d. 21. Juni 2019.  

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.047