23948sdkhjf

Tick Cad Inviterer til lancering af Autodesk Revit og AutoCAD R2020 i Roskilde og Fredericia

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Oplev hvordan Revit, Navisworks, ReCap og Point Clouds kan anvendes i løsning af dine projekter og få en præsentation af nyhederne i AutoCAD og Revit 2020 og Architecture, Engineering & Construction Collection.

Du indbydes til at komme og få præsenteret alle væsentlige nyheder, samt deltage i faglig sparring med dine kollegaer i branchen d. 11, juni i Roskilde eller d. 13. juni Fredericia.

The Future of Making er nøgleordet i fremtiden...
og seminarene vil starte med præsentation af de tendenser og muligheder Autodesk ser i fremtiden, og hvordan de med nye produkter og tiltag fortsat vil understøtte udviklingen af jeres forretning.

Vi præsenterer naturligvis også alle væsentlige nyheder i Autodesk Revit og AutoCAD R2020 samt Architecture, Engineering & Construction Collection. Desuden glæder vi os til at vise, hvorledes I kan arbejde med opmåling af facader, konstruktioner, ude-arealer, registrering af bygninger o.m.a. ved hjælp af FARO 3D scanner.

Sidst på dagen,
løfter vi sløret for styrken i, at anvende flere programmer fra Autodesk Collections til løsning af dine projekter, og vi gennemgår en case med anvendelse af Revit, Navisworks, ReCap og Point Clouds.

Agenda og tilmelding:
Se agenda for begge dage og tilmeld dig den dag, der passer bedst her

Pris;
Arrangementet er gratis for 2 personer pr. tilmeldt virksomhed. I er velkomne til at komme flere, pris pr. yderligere deltagere er kr. 750,- ex moms.

For yderligere information, kontakt os på 72 118 184 

 Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Send til en kollega

0.078