23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Xact Metal 3D-printere til metalprint

Protech er Xact Metal er forhandler i Norden - Vi er ansvarlige for levering, installation, service og materialesalg til alle 3D-printere fra Xact Metal

Xact Metal™ er en ung og innovativ virksomhed som udvikler 3D-printere til metal. 3D-printerne fra Xact Metal er kompakte samt hurtige og er velegnet til fremstilling af prototyper og serieproduktion af emner i metal. Teknologien som Xact Metal anvender er Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion). Teknologien er gennemtestet og anvendes af størstedelen af verdens 3D-printerer til metal.

Der findes forskellige 3D-printere fra Xact Metal. Udover at byggevolumen adskiller sig fra de forskellige maskiner findes der også flere teknikker til at positionere laserpunktet. Maskinerne anvender enten et X/Y-bord (gantry) eller spejle (galvanometerstyring) til at flytte laserpunktets position over byggefladen.

På nuværende tidspunkt findes tre forskellige maskiner fra Xact Metal:

XM200C - En fleksibel og brugervenlig 3D-printer til print i metal. XM200 er kompakt og muliggør print i flere forskellige metallegeringer. 

XM200S - En hurtig og omkostningseffektiv 3D-printer til emner i metal. XM200S er kompakt og kan printe med et bredt udvalg af metaller,

XM300C - Kommer i 2020.

 

Protech er Xact Metal er forhandler i Norden

Protech er Nordisk forhandler af 3D-printere fra Xact Metal. Vi er ansvarlige for levering, installation, service og materialesalg til alle 3D-printere fra Xact Metal. Kontakt Protech for mere information.

 

Læs også:  Protech præsenterer metal 3D-printere fra Xact Metal

 

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.078