23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Statement: Spåntagningsværktøjer i går – i dag – i morgen

Spåntagningsværktøjer var og er vores særlige kernekompetence. Som forhandler tilbyder en hel række af spåntagningsværktøjer af vores eget mærke GARANT samt fra førende producentmærker.

Af Borries Schüler, direktionsmedlem Product Management & Engineering, Hoffmann Group 

Vores firma blev grundlagt for hundrede år siden den 11. marts 1919 af Josef Hoffmann med hovedvægten på teknisk handel i München. Spåntagningsværktøjer var og er vores særlige kernekompetence. Som forhandler tilbyder en hel række af spåntagningsværktøjer af vores eget mærke GARANT samt fra førende producentmærker. Vi sælger dog ikke kun værktøjerne men rådgiver i detaljer omkring deres anvendelse. Dertil har vi anerkendte specialister, der ofte selv i  årevis har arbejdet som spåntagere og professionelt støtter vores eksterne sælgere på stedet.
I dag er vi repræsenteret som forhandler verden over og vores GARANT-spåntagningsværktøjer  anvendes i hele verden. 

Konceptet for den intensive tekniske rådgivning går tilbage til stifteren Franz Hoffmanns søn, der 1932 trådte ind i faderens virksomhed og 1936 opfand „Hoffmann kataloget“. Fra 1950erne afstemte Franz Hoffmann firmaet konsekvent efter fagrådgivning og salg af kvalitetsværktøjer og i 1973 stod han fadder til vores eget mærke GARANT. Det står i mellemtiden for den væsentlige del af vores spåntagningsportefølje. Fra talrige samtaler med vores kunder tager vi ideer til nye produkter med. Fordi vi selv bringer produkter på markedet, har vi en dybere forståelse af hele produktionsprocessen og kan rådgive vores kunder bedre. 

Med vores eget fræserprogram begyndte vi i 1983. Siden da er vores GARANT spåntagningsværktøjer blevet mere og mere ydelsesdygtige og individuelle. I begyndelsen fulgte vi med GARANT specielt målet at gøre tilsvarende volumenfordele tilgængelige for vores kunder, som man kender det fra et klassisk handelsmærke. I dag står derimod fordringen om at udvikle egne specifikationer til GARANT-værktøjerne i fokus. Disse værktøjer kan man kun få hos os. Et  eksempel for dette er vores GARANT Master-familie til high-performance-spåntagningen, fra hvilken vi præsenterede de første HPC-fræsere i 2015. Siden har vi udvidet GARANT Master kontinuerligt og med vores HPC-bor Master Steel FEED og SPEED har vi sågar åbnet nye ydelsesklasser i stålbearbejdningen. 

Jeg er sikker på, at vi ved hjælp af nye hårdmetalsubstrater, belægninger og geometrier i fremtiden kan udvikle endnu mere ydelsesdygtige og holdbare værktøjer. Derved spiller også kravene til nye softwareprogrammer og værktøjsmaskiner en mere og mere vigtig rolle. I fremtiden handler det desuden om at få mere og mere pålidelige data via produktions-infrastrukturen om værktøjernes slidtilstand. På basis af disse informationer kan man så beregne hele værktøjslevecyklussen nøjagtigere og optimere værktøjsanvendelsen. Således bliver det muligt at forbedre hele spåntagningsprocessen og dermed kontinuerligt forbedre produktionsprocessen.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062