23948sdkhjf

STEMMER IMAGING sætter en vigtig milepæl for international ekspansion med køb af Infaimon Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af STEMMER IMAGING A/S

STEMMER IMAGING AG, Puchheim, Tyskland fortsætter systematisk sin internationale vækststrategi med købet af Infaimon Group, Spanien.

Danske STEMMER IMAGINGs moderselskab, STEMMER IMAGING AG, Puchheim, Tyskland fortsætter systematisk sin internationale vækststrategi med aftalen om køb af det spanske selskab Infaimon S.L., der udbyder software og hardware til machine vision og robotter. Som en del af aftalen betaler STEMMER IMAGING et beløb i den lave ende af et tocifret EUR millionbeløb for købet af alle aktier i gruppen. Direktionen i STEMMER IMAGING AG forventer at købet resulterer i omsætningsvækst i størrelsesordenen 18 millioner EUR. Konsolideringen forventes at starte 1. juli 2019.

”Med købet af Infaimon er vi nu repræsenterede i stort set alle større europæiske markeder. Infaimon møder vores behov for køb og vækst på meget positiv vis. Vores salgsnetværk ekspanderes øjeblikkeligt, vores produkter og services udvides med innovative teknolgier i et sundt og veldrevet selskab. Infaimons lokationer i Brazilien og Mexico giver os muligheder til at udvide i andre regioner i fremtiden, såsom USA”, siger Arne Dehn, CEO of STEMMER IMAGING AG.

Se mere om nyheden på vores hjemmeside.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:STEMMER IMAGING A/S
Annette Runge
Skelbækgade 2, 6
1717 København V
Tel: +45 3373 0000

a.runge@stemmer-imaging.dk

www.stemmer-imaging.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STEMMER IMAGING A/S

Skelbækgade 2, 6. sal.
1717 København V
Danmark
STEMMER IMAGING A/S

Send til en kollega

0.111