23948sdkhjf

Mød Gibotech på Ligna 27.-31. Maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

130.000 kvadratmeter, 1500 udstillere, 93.000 besøgende. Der bliver gang i den, når årets messe inden for træindustrien finder sted i Hannover i næste uge.

Hannover. Over 1.500 virksomheder samles i Hannover for at vise fremtiden for træbearbejdning og tømmerforarbejdning. Uanset om det handler om digitalisering, automatisering, IoT-platforme eller kollaborative systemer, er LIGNA stedet, hvor innovative løsninger vises for første gang. Næsten 130.000 kvadratmeter bliver besat af udstillingsstande med de nyeste træbearbejdning- og tømmerforarbejdningsanlæg, maskiner og værktøjer.

Høj præcision, høj hastighed, store bearbejdningsområder, nem betjening – det er nogle af nøgleordene for de cnc maskiner, vores samarbejdspartnere fra SCM og CMS tilbyder.

-Vi har specialiseret os i at lave kundetilpassede løsninger, hvor robotter og maskiner arbejder sammen for at skabe en mere sikker, integreret og optimeret produktion. Det understøtter både effektivitet og kvalitet og giver medarbejderne tid til at fokusere på flere værdiskabende opgaver. Derfor er vi selvfølgelig med på Ligna for at vise, hvilke muligheder der er for at lave automationsløsninger med robotter i forbindelse med maskinbearbejdning, siger Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Udover Mikkel Bjerregaard selv vil også Henrik Thomsen, Product Manager CNC, Thomas Skovgaard, salgsingeniør og Gibotechs servicechef Allan Sloth deltage på Ligna i næste uge.

Du finder Gibotech på stand C56 i hal 13 sammen med CMS, der vil vise deres nyeste løsninger til træindustrien.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11