23948sdkhjf

Ny brugervenlig Festo-software sikrer hurtig idriftsættelse af elektriske komponenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Festo Danmark

Tre funktioner – en software: den PC-baserede software Festo Automation Suite kombinerer parametrering, programmering og vedligeholdelse af elektriske komponenter fra Festo i ét program.

Det gør det muligt at idriftsætte hele drevpakken, fra det mekaniske system til PLC-styringen, i nogle få intuitive trin.

Den gratis Festo Automation Suite er den primære software for den stadig ekspanderende Festo Automation Platform, der er i på vej ind på automationsmarkedet med talrige nye produkter og løsninger, fra det mekaniske system til skyen. Med denne software tager parametrering af servodrev og integration i styringsprogrammet ingen tid.

Komplet konnektivitet

Festo Automation Suite er en vigtig del af Festos filosofi om komplet konnektivitet, altså muligheden for at forbinde et arbejdsemne til skyen, lige fra dets mekaniske forbindelser og elektriske interfaces til idrifts ttelse og programmering af PLC-styringen. Dette forenkler arbejdet for alle maskinbyggere og automationsteknikere, når det kommer til at forbinde den mekaniske og elektriske teknologi, så vel som kontrolniveauerne og deres interfaces med hardware og software.

De grundlæggende funktioner for alle Festo-komponenter er allerede integreret på forhånd. Der kan installeres plug-ins eller udvidelser for at tilpasse softwaren. Indtast blot udstyrets type- eller bestillingsnummer, og softwaren finder og installerer selv det korrekte plug-in.

Enhedsbeskrivelsesdata, manualer og anvendelsesbeskrivelser kan hentes belejligt fra softwaren, uden at der skal åbnes en webbrowser hver gang. Det overordnede kontrolkoncept muliggør problemfri idrifts ttelse af forskellige enheder. Disse enheder tilføjes til produktet og forbindes til hinanden med træk-og-slip.

Kun fem trin til et klar-til-brug drevsystem

Servodrevet CMMT-AS's plug-in gør konfigurering og parametrering til en leg, når den integrerede idrifts ttelsesassistent pålideligt og belejligt fører til et komplet funktionelt drevsystem med blot fem trin.

Sammen med automationssystemet CPX-E er integrering i styringssystemet hurtigt og nemt. Hvor man engang skulle bruge 100 museklik og tastaturhandlinger, er det nu nok med to. Softwaren integrerer automatisk alle de påkrævede drivermoduler i brugerprogrammet, og beregner alle vigtige parametre i baggrunden. Den valgfri CODESYS-tilføjelse muliggør yderligere programmering af bevægelseskontrol og robotstyringsfunktioner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Festo Danmark

Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Danmark
Festo Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079