23948sdkhjf

Tag med Wexøe til Rockwell Automation TechED

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Sæt kryds i kalenderen og tag med os til Rockwell Automation TechED™ EMEA, et tredages træningsarrangement for systemintegratorer, distributører, partnere, slutbrugere og maskinbyggere. Arrangementet afholdes i München i dagene 21.-24. oktober 2019.

På TechED får du adgang til over 150 sessioner over 3 dage, og det er vores mål at tilbyde hver enkelt deltager muligheden for at få hands-on erfaring med Rockwell Automation /Allen-Bradley løsninger – uanset om du er nybegynder eller søger dybdegående og avanceret uddannelse. Dette er din mulighed for at netværke med andre faguddannede inden for industriel automation og styrke dine kompetencer.

Hvorfor deltage?
Deltagerne tilegner sig viden til at arbejde mere effektivt og får overblik over innovative løsninger til fremtidige projekter baseret på produkter fra Rockwell Automation.

Der vil blive rig mulighed til at lytte til eksperter som præsenterer generelle tendenser inden for industriel automation.

Rockwell Automation TechED™ EMEA afholdes i München 21.-24. oktober og er et træningsarrangement for systemintegratorer, distributører, partnere, slutbrugere og maskinbyggere.

Hvis du udfylder formularen herunder, vender vi tilbage til dig, så snart vi har nærmere detaljer omkring TechED

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.078