23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Sales Director hos Riantics

Automatiseringsvirksomheden Riantics byder Bo Schwartz velkommen i stillingen som Sales Director for System Integration og Layer Picker Solutions, hvor han skal være med til at sikre den fortsatte vækst.

Efter små 20 år hos Linco Food System, heraf 14 år i Spanien og senest i rollen som regional salgsdirektør for Vesteuropa, Latinamerika og Oceanien, er Bo Schwartz nu vendt tilbage til dansk jord. Her ser han frem til at indgå i det internationale team hos Riantics, der har hovedsæde i nordjyske Arden.

– Min vigtigste opgave bliver at sikre vores kunder de løsninger, der på bedste vis dækker deres behov og krav. Samtidig ser jeg frem til at udbygge de strukturer, som understøtter samarbejdet med vores tyske ejere Körber, og dermed udnytte de mange muligheder for givtig synergi internt i koncernen, siger Bo Schwartz.

CEO Hans-Henrik Jensen tilføjer – Vores virksomhed og branchen generelt er inde i en spændende udvikling, og vi tager lige nu teknologiske spring, der giver mulighed for unikke løsninger til mange industrier. Vi leverer innovative og avancerede anlæg til store dele af verden, men i første omgang kommer Bo til at understøtte opgaven med positionere Riantics som markedsledende i Skandinavien. Vi er glade for at få en lederprofil som Bo, til at stå i spidsen for den indsats.

Riantics har siden sommeren 2016 været en del af den internationale teknologikoncern Körber AG, der har ca. 10,000 ansatte over hele verden. Forretningsområdet Logistics Systems, som Riantics er en del af, fokuserer på fuldt integrerede løsninger til optimering af komplekse interne og eksterne logistikprocesser.

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Kontaktperson

MTC
Mette Thrysøe Christensen
Marketingkoordinator
+45 41726197 mette.christensen@riantics.com

Send til en kollega

0.094