23948sdkhjf

Lesjöfors køber Tribelt og De Spiraal i Holland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lesjöfors A/S

Lesjöfors, en af Europas førende producenter af fjedre samt tråd- og båndemner, erhverver det hollandske Spirbelt Beheer B.V., hvilket omfatter selskaberne Tribelt og De Spiraal.

De Spiraal producerer fjedre og trådemner til industrien og har en bred kundebase i flere brancher, blandt andet levnedsmiddel- og medicinalindustrien samt energibranchen.  Tribelt fremstiller industrielle transportbånd til levnedsmiddel-, proces- og medicinalindustrien. Selskaberne er veletablerede på markedet og har langvarige og stabile kunderelationer.

I alt omsætter virksomhederne for ca. 14 millioner euro på primært det europæiske marked og har en god lønsomhed.

Adm. direktør for Lesjöfors, Kjell-Arne Lindbäck, kommenterer handlen:
- De Spiraal og Tribelt er selskaber, der passer godt ind i Lesjöfors' europæiske platform på grund af deres diversificerede kundebase og muligheden for krydssalg med vores eksisterende forretninger. Tribelt åbner desuden op for et nyt marked for Lesjöfors med applikationer til transportbånd.

Sælgere og virksomhedsledere René Spoelder og René Frielink, kommenterer handlen:
– Vi er glade for, at selskabet bliver en del af en koncern, der har specialiseret sig i fjedre samt tråd- og båndemner. Vi sætter også pris på den decentraliserede struktur i Lesjöfors og ser frem til at fortsætte med at videreudvikle selskabet.

Lesjöforskoncernens vækst fortsætter
Igennem årene har Lesjöforskoncernen, der ejes af det børsnoterede Beijer Alma, foretaget en række opkøb og etableret stærke platforme i Norden, andre dele af Europa, Nordamerika og Asien. Efter den seneste overtagelse af Tribelt og De Spiraal styrker Lesjöfors sin position i Centraleuropa og udvider sit brede produktsortiment yderligere med applikationer til transportbånd. Lesjöforskoncernen består nu af 26 produktionsenheder i 13 lande.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: 
Kjell-Arne Lindbäck, adm. direktør for Lesjöfors AB, telefon +46 (0) 705 74 99 94


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lesjöfors A/S

Ringager 9-11
2605 Brøndby
Danmark
Lesjöfors A/S

Send til en kollega

0.188