23948sdkhjf

Jobteam Metal - Jørn vender tilbage!

| Medlemsnyhed | Indrykket af JobTeam A/S

Jørn Clausen, vores kundekonsulent på Esbjerg Metal, vender glædeligtvist tilbage mandag i næste uge! Han starter stille og roligt op, hvor han slap og vil løbende tage kontakt til jer derude igen

Nogen af jer kender ham måske fra hans tid som værkfører og smed ved Granly Steel.
Sidste sommer sluttede Jørn sig til os ved Jobteam Faglært (Nu Jobteam Metal) i Esbjerg og det kan vi ikke være gladere for.

I Jørn fik vi en mand med en naturlig udadvendt tilgang til andre mennesker, masser af gode kontakter i det esbjergensiske erhvervsliv og ikke mindst en fantastisk og vellidt kollega, der kalder en spade for en spade og arbejder med problemerne til de er løst.

Jørn har den metalfaglige baggrund som smed som vi gerne ser i vores kundekonsulenter og en forståelse for rekrutteringsarbejdet fra hans tid som værkfører som er uvurderlig i hans arbejde hos os. 

I tæt samarbejde med undertegnede og vores afdelingsleder Per-Michael Ibsen lykkedes det således Jørn og Esbjerg Faglært (Esbjerg Metal) at rykke omsætningen med lige omkring 100 % i hans første 5 måneder med gode kvalitetskandidater og sparring med virksomhederne! 

Desværre har Jørn de sidste 1,5-2 måneder været fraværende af private årsager, hvilket har efterladt et stort hul - både i salgsindsatsen på Esbjerg Metal men også på pladsen 1,5 til højre for mig.
Den plads bliver heldigvis snart udfyldt igen, når Jørn vender stærkt tilbage på mandag!

Det glæder jeg mig personligt til ligesom jeg ved at resten af firmaet ikke kan vente med at få vores yndlingssmed tilbage!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JobTeam A/S

Kongensgade 104, 1.
6700 Esbjerg
Danmark
JobTeam A/S

Billeder & videoer

Jørn Clausen

Send til en kollega

0.125