23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny sælger hos Nordjydsk Værktøjssalg A/S

Jesper Jelswig, 33 år, er den 1. maj 2019 tiltrådt stillingen som salgskonsulent hos Nordjydsk Værktøjssalg.

Jesper er født i Frederikshavn, og er bosat nord for Aalborg med sin kæreste og datter.

Efter endt uddannelse som maskinmester i 2013 ved Martec Frederikshavn, har Jesper arbejdet med rådgivning, salg og indkøb af værktøj, slibeartikler, værnemidler og udstyr til overfladebehandling.

Jesper kommer til at køre i området Skagen, Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg, og lave kundepleje for eksisterende kunder og opsøgende salg hos nye, potentielle kunder.

Jesper glæder sig meget til dette nye kapitel, hvor han igen vil komme ud og hjælpe kunderne med, at få det optimale udstyr til deres produktion, personlige værnemidler, kemi, svejs og tekniske artikler m.m.

Giv Jesper et ring på tlf. 22 64 55 13, eller send ham en mail på jesper@njvsalg.dk og aftal et besøg der kan spare dig både tid og penge!



Nordjydsk Værktøjssalg A/S

Pier 6 2 C, 9900 Frederikshavn
tlf. 98 42 25 13  •  salg@njvsalg.dk
www.njvsalg.dk

Nordjydsk Værktøjssalg servicerer blandt andet den sorte industri, dvs. smede, værfter, sandblæsere og malere, maskinfabrikker, fiskeindustrien, autoværksteder og autolakerere, med professionelt værktøj, forbrugsvarer, personlige værnemidler og andre sikkerhedsprodukter, kemi og tekniske artikler.

Nordjydsk Værktøjssalg har i dag et serviceminded personale med stor know-how og er konstant i vækst i lokalerne på det driftige havneområde.

Nordjydsk Værktøjssalg A/S
Pier 6 2c
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36938382
P nummer: 1013183402

Send til en kollega

0.032