23948sdkhjf

De Seneste AMADA ENSIS Fiber laser bringer avanceret teknologi til mainstreammarkedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

AMADA har netop lanceret deres seneste højt ydende fiberlasere, ENSIS-AJ 6 og 9 kW, som er tiltænkt enhver leverandør, som har brug for hurtig piercing og skæring i et stort udvalg af materialer.

De nye højt ydende fiberlasere drager nytte af en bred vifte af specialdesignede teknologier, som er designet til at løse udfordringerne ved laserskæring. Brugervenlighed, pålidelighed og flere modulære automationsløsninger kan alle levere den optimale balance mellem emnekvalitet, og emnepris.

Kernen i de højt ydende ENSIS-AJ fiberlaseres formåen er AMADAs Variable Beam Control teknologi (variabel strålestyring), hvor laserstrålen automatisk justeres til at levere stabil skæring i alle materialetyper og tykkelser. Variabel strålestyring kan også øjeblikkeligt skifte mellem en højdensitet stråle til piercing og højhastighedsskæring og en stråle til høj skærekvalitet. Der kræves kun én linse til at skære i tyndt såvel som tykt materiale, hvilket øger maskinens oppetid og eliminerer dyre operatørfejl.

AMADAs Auto Collimation teknologi er også en funktion, der skiller sig ud, da de giver uovertruffen stråletykkelse og kontrol over fokus-punktet til de højeste hastigheder og overfladekvalitet. Auto Collimation giver også et bredere snit i tykkere materialer, hvilket gør plukning af emner nemmere, og reducerer håndteringstiden.

“Ved at kombinere AMADAs velkendte variable strålestyring, som vi har brugt siden 2014, med vores nyeste Auto Collimation system kan de høj tydende ENSIS-AJ-modeller give nye og eksisterende kunder en markant fordel i et konkurrencepræget marked”, siger Matt Wood, Senior Product Manager hos AMADA Europe. ”Faktisk kan 25mm sort stål pierces på helt ned til et sekund, på vores 9 kW-maskine, hvilket betydeligt sparer arbejdstid”.

De nye ENSIS-AJ 6- og 9 kW-maskiner, som skærer op til 25mm tykt aluminium, sort- og rustfrit stål, tilbyder flere avancerede AMADA funktioner designet til at øge produktiviteten og sænke emneomkostningerne. Eksempelvis ECO Cut mindsker gasforbruget ved oxygen-skæring af sort stål, mens Clean Fast Cut (CFC) øger skæretiden, mens den mindsker gasforbruget ved nitrogen-skæring. AMADAs Water Assisted Cutting System (WACS II) er inkluderet i prisen, og gør brugerne i stand til pålideligt at skære tykt sort stål med mindre emneafstand, i dårligere materiale-kvaliteter.

Brugervenligheden er I top med AMADAs intuitive AMNC3i-styring, mens pålidelig drift sikres med funktioner som 16-stations automatisk dyseskift med automatisk rensning og kalibrering, et air blow-system der stopper støv og andre partikler i at sætte sig fast til pladen, og et overvågningssystem der tjekker om piercingprocessen er færdig, inden der skæres.

Der er mange mulige automationsløsninger til ENSIS-AJ 6- og 9 kW-maskinerne, der kan sikre brugerne maksimal produktivitet sammen med færre mandetimer. For eksempel kan ASF-EU/ASLUL-tårnsystemer automatisk skifte plader, med skiftetider helt ned til 90 sekunder (ASF-EU). Der kan derudover tilvælges et TK-L plukkesystem, der automatisk opsamler, sorterer og stabler laserskårne emner uden at forstyrre maskinen.

For enhver leverandør der kæmper med lange skæretider I mellemtykke- og tykke materialer, vil ENSIS-AJ 6- og 9 kW-maskinerne være en løsning. Teknologierne vil derudover give pålidelig skæring en bred vifte af materialer og tykkelser. Sidst, men ikke mindst, eftersom AMADA både designer og fremstiller maskinerne, og deres fiberkilder, er kunderne sikret førende service og support hele vejen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097